PROLEĆNI DANI U BELGRADE WATERFRONT-U

PROLEĆNI DANI U BELGRADE WATERFRONT-U

Lepo vreme pružilo nam je mogućnost da maksimalno uživamo u svakom danu, a proleće je donelo šetnje pored reke i prijatne trenutke u prirodi. Nakon zime koja se uvek čini dužom nego što jeste, ovo godišnje doba Vas je sigurno obradovalo toplijim temperaturama!

Kako to Belgrade Waterfront čini savršenu simbiozu sa prolećnim danima?

Savršeno mesto za uživanje u sunčanim danima

U samom srcu grada, Belgrade Waterfront, najpoznatiji beogradski kvart, širi se i razvija velikom brzinom, a domovi za neke nove početke konstantno se grade i dobijaju svoje stanovnike. Lepo vreme donosi mogućnost uživanja u atrktivnim sadržajima kojima je ovaj kvart bogat. Svakako, izdvaja se šetnja pored reke koja nudi divan osećaj mira i spokoja uz savršene pejzaže koji se prostiru do najpoznatijih gradskih tačaka. Parkovi koji krase ovaj kompleks predstavljaju posebnu oazu mira i hedonizma za celu porodicu. Najmlađi stanari jedva čekaju da prigrle slobodu igre, a roditeljima su ovi momenti posebno dragoceni, jer infrastruktura Beograda na vodi prati potrebe svih članova porodice. Plan zgrada BW King’s park, BW Sensa, BW Lumia, BW Eterna i BW Scala predviđa prostrana unutrašnja dvorišta idealna za opuštanje i razonodu. Sve je podređeno maksimalnom užitku – mama i tata se mogu odmoriti ili popiti kafu u miru, posmatrajući kako se dete igra na korak od njih. Nežan provetarac i sunce – treba li Vam bolji poziv da slobodno vreme provedete napolju? Osmišljen tako da Vaše zadovoljstvo uvek bude na prvom mestu, ovaj stambeni kvart kao stvoren je za popodnevnu vožnju rolera, bicikla ili opuštenu šetnju Sava Promenadom.

Proleće kao inspiracija za krupne životne promene

Prijatno vreme donosi jedinstveni optimizam i inspiriše nas da preduzmemo krupnije životne poteze. Uz lepo vreme, čak je i sama potraga za nekretninom lakša, a obilaženje i razgledanje stanova lagodnije. Agenti Belgrade Waterfront-a su tu da sa Vama prođu kroz sve faze investiranja u budućnost i učine da kupovina stana protekne u najboljem redu. Ukoliko niste sigurni koja bi kvadratura mogla da ispuni sve Vaše potrebe ili se dvoumite koja bi BW zgrada bila najpogodnija – naši agenti će Vas posavetovati i pobrinuti se da u skladu sa željama koje imate odabir bude pravi. U udobnom zagrljaju Savskog parka, BW Sensa idealna je za toplije dane zbog svog unutrašnjeg dvorišta koje je prava mala zelena, tiha i bezbedna oaza mira. Sa mnoštvom mogućnosti za relaksaciju i aktivan život, ona je sve što očekujete od životnog prostora u savremenoj gradskoj sredini. U prizemlju susedne zgrade, smešten je vrtić sa odvojenim ulazom, a škola se takođe nalazi u neposrednoj blizini. Vreme koje ćete zahvaljujući tome uštedeti možete kvalitetno provesti sa porodicom. Mlade parove obradovaće blizina kafića, restorana i barova, ali i mesta sa bogatim kulturnim sadržajem. Možete li već da zamislite svoj život u Beogradu na vodi?

Uvek kvalitetno ispunjeno slobodno vreme

Kada živite u kompleksu kakav je Beograd na vodi, Vaš dnevni ritam je usklađen i uvek ima prostora za hedonizam. Predivno okruženje koje obiluje zelenilom i budi sva čula, idealno je za šetnju i izvođenje kućnih ljubimaca, a ako se zaputite u tržni centar Galerija, Vaši mali prijatelji mogu Vam praviti društvo, jer je ova impozantna šoping destinacija pet friendly. Fotografije sjajno provedenog dana napolju ostaće savršena uspomena, jer je Belgrade Waterfront omiljena gradska lokacija za fotografisanje. Pored toga, jedan od savršenih prolećnih aksesoara za fotografisanje sigurno jeste cveće. U cvećari Flower Room pronađite aranžmane koji mogu biti divan poklon za dragu osobu, ali i poklon Vašem domu kom će doneti sasvim novu, živahnu i posebnu atmosferu. Neka osvežavajući mirisi pokrenu talas inspiracije, označe proleće u punom sjaju i pokrenu dobru energiju. Iskoristite sve mogućnosti kvarta da održite idealni balans i prigrabite za sebe svakodnevnicu punu dobrih osećaja!

Priroda, dešavanja i idealna lokacija

Bajkoviti pogled na reku sa Sava Promenade učiniće da odluku o kupovini nove nekretnine donesete brzo i bez puno dodatnog razmišljanja. Priroda u sred gradske vreve ono je što Beograd na vodi čini atraktivnim i nesvakidašnjim mestom za život. On donosi mirna jutra, mogućnost rekreacije na otvorenom, savršena podneva i sjajne završetke dana sa porodicom i prijateljima. Okruženje u kom caruje priroda dobro je za Vaše fizičko i mentalno zdravlje i pomaže uspostavljanju balanasa između poslovnog i privatnog života. Zbog lokacije nadomak strogog centra prestonice i dobre povezanosti sa ostatkom grada, ne morate ustajati za posao previše rano, a svoja jutra možete pretvoriti u omiljeni deo dana. Mali rituali prave veliku razliku, jer živeći u Beogradu na vodi imate vremena da ih praktikujete i ulepšavate svoj život. Tokom proleća, veliki broj kulturno-umetničkih manifestacija dešava se upravo u Belgrade Waterfront-u, pa je uživanje u komšiluku, nedaleko od Vaše zgrade zagarantovano. Brojne izložbe, festivali, muzički događaji, sajmovi i mnoštvo sadržaja za decu – znaćete kako da provedete slobodno vreme. Uz fenomenalne uslove kupovine, Vaše želje postaće stvarnost u veoma kratkom roku. Život kakav ste priželjkivali nije samo još jedna od iluzija modernog doba, već moguća stvarnost na dohvat ruke. Sada svakoga dana možete ugrabiti i neku od ekskluzivnih dnevnih ponuda. Neka proleće bude vaš vetar u leđa da konačno ostvarite svoje snove!

Kontakt
Povratak na vrh