Sanjajte velike porodične snove

Sanjajte velike porodične snove

Svetle i prostrane prostorije, veliki balkon, bajkovita dečija soba, komfor i vaše prezime na interfonu? Roditelji za svoju porodicu žele nov i lep stan, kvalitet i udobnost. Imati snove znači težiti jedinstvenom osećaju ispunjenja, slobode i sreće koju delimo sa našim najdražima.

Uprkos svemu, želje se ostvaruju

Kupovina prvog porodičnog stana donosi posebnu sigurnost, a “krov nad glavom” postaje mesto gde stanuje ljubav. Snovi su tu da bismo ih sanjali, ali i ostvarivali! Put do ključa u ruci sada je pouzdan i otključava sasvim novu dimenziju luksuznog života. Koliko ste puta bili na korak od odluke, pa odustali? Možda su nepredviđene okolnosti zaustavile stvar ili ste jednostavno čekali neko “bolje vreme”? Šta god da je bilo pre, najatraktivniji stambeni kompleks u Beogradu sada može biti vaša nova adresa. Još od prve skice, Beograd na vodi osmišljen je kao urbana oaza prirode i mira i mesto za stanovanje koje će doneti savršen balans između poslovnog i privatnog života.

Zašto su stanovi u Beogradu na vodi idealni za porodice sa decom?

U srcu grada i središtu mirnog okruženja, Beograd na vodi izdvaja se svojom lokacijom, dragocenom za zaposlene i zauzete roditelje sa decom. Tu su teretana na otvorenom, prostor za kućne ljubimce, blizina tržnog centra Galerija, privatan parking, dobra povezanost sa ostatkom grada i prostor za dečiju igru. O bezbednosti dece u okviru stambenog kompleksa brine profesionalno obezbeđenje, a svaki minut sa najmlađima može biti iskorišćen na najbolji način. U okolini reke i kompleksa nalazi se Savski park sa prvim interaktivnim vodenim igralištem u gradu. Tu su i nezaoblizani sportsko-rekreativni sadržaji od kojih staza za vožnju rolera, bicikala, šetnju ili trčanje može biti izdvojena kao najbolji način za lepo iskorišćeno slobodno vreme. Dok se deca igraju, mame i tate mogu uživati u zavidnom broju  kulturnih sadržaja, ali i najlepšim kafićima i restoranima na obali reke Save.

Kaskadna BW Scala na istoku kao produžetak Savskog parka, BW Sole u centru Park district-a sa obiljem dnevne svetlosti ili šesnaestospratna BW Libera koja se odlikuje impozantnim arhitektonskim rešenjem, koju biste zgradu izabrali?

Jedan potez menja čitav život

Ispunjenje velikog cilja važnog za porodicu donosi autentični osećaj sreće! On je lagan, miriše na uspeh i svi bismo ga rado zadržali na duže. Stanovanje u Beogradu na vodi produžiće taj osećaj! Živeti sa porodicom u luskuznom stanu nadomak supermarketa i igrališta, sa obdaništem, rekom i zelenilom u neposrednoj blizini, čine svakodnevnicu onakvom kakvu ste sanjali. Osoblje na recepciji dočekaće vaše goste, pozvati taksi ili rezervisati mesta u restoranu, a služba održavanja tu je kako bi u vašem stanu i zgradi sve funkcionisalo besprekorno. Slobodno vreme moći ćete da provedete sa decom u predivnom parku u kom će vaša deca uživati svakoga dana bez granice.

Porodični san može odmah postati stvarnost

Odmah nakon maštanja, dolazi i neizostavno pitanje finansija. Krediti napravljeni ekskluzivno za Beograd na vodi mogu se dobiti još u ranoj fazi izgradnje i to po mesečnoj rati već od 499 evra. Ova pozajmica za kupovinu omogućuje brzo rešavanje stambenog pitanja! Jedinstvena je jer banke po standardnoj praksi kredite za novogradnju odobravaju tek kada su radovi na 80% obavljenog posla. Naši prodajni savetnici biće vam na raspolaganju i pomoći pri odabiru nekretnine koja se uklapa u budžet i ispunjava sve vaše kriterijume i potrebe.

Najbolji trenutak za velike odluke koje menjaju vaš svet je upravo sada. Kockice se neće sklopiti same od sebe, već onda kada preuzmemo stvar u svoje ruke. Tada snovi počinju da se ostvaruju!

Kontakt
Povratak na vrh