ŠTA DA RADITE UKOLIKO SE VAŠ DOM IZ SNOVA UPRAVO NAŠAO NA TRŽIŠTU?

ŠTA DA RADITE UKOLIKO SE VAŠ DOM IZ SNOVA UPRAVO NAŠAO NA TRŽIŠTU?

Bila to prva ili još jedna kupovina nekretnine, stan o kakvom sanjate ne pronalazi se često, a kada ga konačno pronađete jednostavno znaćete da je baš to dom o kakvom ste maštali.

Zašto je odluka o kupovini toliko važna

Nasuprot predviđanjima i očekivanjima, potražnja za nekretninama je enormno porasla, a u narednom periodu očekuje se i proširenje ponude. Glavni gradovi su uvek atraktivna lokacija, te će na lokalnom nivou ove i naredne godine tržište doživeti ekspanziju.  Belgrade Waterfront do sada beleži prodaju preko četiri hiljade stanova, što je podatak koji govori sam za sebe. Bez obzira na to želite li da nadogradite dom koji će ispratiti Vaš životni stil ili kupujete svoj prvi stan – sada je idealan trenutak da kontaktirate BW agenta. Dobro poznavanje onoga što možete priuštiti ključno je za Vas kao kupca i određuje vrednost Vašeg finansijskog ulaganja. Brza reakcija i odluka o kupovini važne su jer se stanje menja iz časa u čas i lako se može desiti da ono što ste danas videli već sutra zateknete prodatim. Hiljade drugih potencijalnih kupaca takođe traga za nekretninom i možda su na korak do velike odluke. Kad znate šta je ono što želite, preostaje samo realizacija. Potrudili smo se da ona bude maksimalno jednostavna i transparentna – potrebno je samo da napravite prvi korak.

Beograd na vodi kao najtraženija lokacija u prestonici

Od početka godine, Beograd na vodi postao je bogatiji za još tri stambene zgrade, BW Sensa, BW Echo i BW King’s Park, te je ukupan broj zgrada koje su lansirane do sada čak 27. Impresivno, zar ne? Velika potražnja, gradnja koja teče s lakoćom i po planu i interesovanje koje ne jenjava impliciraju na sigurnost investiranja u nepokretnu imovinu baš u ovom urbanom monumentalnom ostvarenju. Zbog svoje lokacije, najsavremenije arhitekture, luksuznih enterijera i koncepta života koji olakšava svakodnevnicu, BW stan prva je želja zainteresovanih za posedovanje nekretnine u prestonici. Naši agenti najbolji su resurs za kupovinu i uvek su Vam na raspolaganju. Pre početka procesa kupovine oni će se postarati da imate sve potrebne informacije i biće saveznici koje možete kontaktirati za sve što je potrebno. Ako ovaj tekst čitate kao prvi kupac, biće Vam interesantno da znate da Belgrade Waterfront nudi mogućnost stambenih kredita kreiranih posebno za Vas. Ovi krediti omogućuju pozajmicu banke u ranoj fazi izgradnje i to po mesečnoj rati već od 499 evra.

Infrastruktura koja čini život lakšim

Ušuškano popodne kod kuće postaje još lepše onda kada sa svojih prozora možete videti sjajne prizore. Ako Vam okruženje daje na dohvat ruke sve što je najpotrebnije – svi aspekti lagodnog stanovanja su ispunjeni. Paralelno sa izgradnjom stambenih zgrada, u Belgrade Waterfront-u radi se i na izgradnji infrastrukture, čime se ovaj deo grada oplemenjuje i dobijamo nove javne prostore. Otuda prelepi rekonstruisani Savski trg i Savski park koji je oaza mira, stecište hedonizma i uživanja u prirodi i slobodnom vremenu. U okviru Belgrade Waterfront projekta izgrađeno je šest kilometara novih saobraćajnica, što izlazak i ulazak u sam stambeni kompleks čini mnogo pristupačnijim. Najprestižnije naselje u Srbiji dinamičnim čini njegovo okruženje koje je osmišljeno i koncipirano tako da ostavi što više vremena za uživanje i odmor i donese balans između privatnog i poslovnog.

Osmišljen prema potrebama čoveka, Belgrade Waterfront svaki dalji korak razvoja planira tako da isprati svetske trendove sveobuhvatnih kompleksa koji ljudima pružaju ključne sadržaje koji se tiču posla, rekreacije i uživanja – a sve to u neposrednoj blizini njihovog doma.

Umanjeno je  “izgubljeno vreme” u saobraćaju na putu do posla ili druge destinacije tako da dragocene trenutke možemo sačuvati za važne stvari.

Ostvarite snove da biste živeli srećno

Kada u rukama imate ključeve doma čiji ste vlasnik, počinje jedno sasvim novo poglavlje! Sve što Beograd na vodi ima da ponudi čini Vašu investiciju vrednom za budućnost, a donosi ispunjen i rasterećen život. Možete uživati u brojnim sadržajima kao što su veliki park ili prostor za rekreaciju, a blizina vrtića, igrališta i prodavnica veliki su plus. Poseban komfor donosi obezbeđenje privatnih i podzemnih garaža – budući da su parkiranje i čuvanje automobila neki od najvećih problema grada. Tržni centar Galerija uveliko je nezaobilazna destinacija gurmana, ali i svih ljubitelja kvalitetnog šopinga i originalne zabave. Sasvim je blizu BW stanarima i jedno je od glavnih mesta u kvartu koje okuplja veliki broj ljudi iz čitavog grada – tu su dešavanja gotovo neprestana.

Otvoreni prostori, svež vazduh i blizina reke u strogom centru grada čine luksuz koji “nema cenu.” Ukoliko rešite da sebi i svojoj porodici “poklonite” ovakav koncept stanovanja benefit će biti višestruki i dugoročni, a Vi ćete živeti život o kom ste oduvek maštali.

Već danas krenite na put ostvarenja svojih snova koji se samo čine dalekim – a zapravo su vrlo blizu Vas, u samom srcu grada!

Kontakt
Povratak na vrh