ŠTA KUPCI ZAISTA ŽELE U 2022. GODINI?

ŠTA KUPCI ZAISTA ŽELE U 2022. GODINI?

Protekle dve godine izmenile su svakodnevnicu i unele velike promene u životima mnogih ljudi. Najveća od njih vratila nas je porodičnom domu. O moćnoj globalnoj transformaciji govori i drugačija potražnja nekretnina. Ali šta u 2022. godini kupci traže i očekuju od novog doma?

Balans poslovnog i privatnog

Već neko vreme suočeni smo sa situacijom koja podrazumeva spoj poslovnog i privatnog. Prioriteti i potrebe već dugo su drugačiji i prinuđeni smo da od porodičnog doma napravimo kancelariju i salu za sastanke, obezbedimo prostor i atmosferu za rad, a uz to i prostor za ispunjen život. Od samog početka pandemije, izazov je bio veliki. Prostorije koje su nekada bile ostave, pomoćne prostorije i slično, uz pomoć razmeštaja i prilagođavanja postajale su kancelarije. Pandemijski način života ni ove godine nije mnogo odmakao, pa je na početku godine imperativ isti: postići najbolji mogući balans između poslovnog i privatnog. Mnoge već oformljene porodice i one u nastajanju, procenjuju da im je za komforan život u novom stanu potrebno ipak više prostora. Tržište nekretnina beleži ozbiljan rast, a potražnja za većim stanovima je, posledično, porasla. Pored osnovnih želja u vezi rasporeda, kvaliteta gradnje i lokacije, javlja se jedna nova – potreba za dodatnom prostorijom koja će biti namenjena radu. Ovakav slučaj nije usamljen i situacije u kojima se od građevinskih investitora traži kvadrat više – postale su česte. Mnoge firme i preduzetnici zauvek su napustili iznajmljene poslovne prostore i rad od kuće usvojili kao trajno rešenje. Kućni režim rada umnogome štedi troškove i donosi poseban komfor koji u kancelarijama nemamo, pa su ga mnogi sa zadovoljstvom prisvojili. Odabir nekretnine sada zavisi i od mogućnosti koje ona pruža za rad.

Životni prostor velike kvadrature

Osim činjenice da ih je lakše prilagoditi za rad od kuće, veliki prostori i kvadrature daruju jednu olakšicu, posebno bitnu u današnje vreme. To je mir! Prostrane i adekvatno razdvojene, dobro izolovane prostorije omogućuju da radimo i održavamo sastanke u odgovarajućoj atmosferi. Sa visokim plafonima i sjajnom funkcionalnostima, stanovi u BW Eterna zgradi u Elements kompleksu u Beogradu na vodi, nude mogućnost odabira stanova sa jednom do čak četiri spavaće sobe. I više nego dovoljno prostora da uredite svoj kutak za rad, a da ostane dovoljno prostora za Vašu porodicu. Ukoliko volite kaskadne stambene zgrade, bićete oduševljeni zgradom  BW Scala koja je okružena zelenilom i u blizini je šetališta koje je idealno za jutarnju šetnju ili džoging pred početak radnog dana. Stanovi u ovoj zgradi koji će uskoro biti rasprodati, u zavisnosti od Vašeg odabira sadrže i do više soba koje su orjentisane tako da i tokom rada možete uživati u prirodnom okruženju. Četiri BW Quartet zgrade dizajnirane su sa konkretnom namerom da spoje privatno i poslovno čime omogućavaju da iz udobnosti modernog života obavljate sve poslovne sastanke i budete fleksibilni da organizujete radni dan. Posao i privatni život dolaze u savršenu ravnotežu, a sve što je potrebno za ispunjen dan je u Vašem neposrednom okruženju. Ukoliko ste na korak od odluke koja će promeniti Vaš život, istražite i nove zgrade BW Echo,  BW Sensa i BW Lumia.

Priroda na dohvat ruke

Najveći broj kupaca odlučiće se za nekretnine koje nude prirodno okruženje i zelenilo, te ostavljaju prostor za zdrav život na otvorenom. Nova zgrada u Belgrade Waterfront kompleksu, BW Sensa, savršeno će pomiriti potrebu za balansom između poslovnog i privatnog! Idealna za simbiozu opuštenog života i rada, BW Sensa nudi izuzetan izvor dnevne svetlosti i mira pod okriljem parka u kom možete i raditi. Tiha i bezbedna, ova zgrada pruža Vam obilje mogućnosti za relaksaciju, jer se nalazi na svega nekoliko minuta šetnje od popularne Sava Promenade. Vaše porodično vreme možete iskoristiti na najbolji mogući način uz rekreaciju, odmor ili opuštanje nakon radnog vremena uz lepotu reke Save! Uz život u zgradi BW Sensa svakoga dana bićete okruženi idealnim uslovima u kojima Vaš životni stil pronalazi svoju nišu! Ova osmospratna zgrada ostavlja Vam odabir – od studija do stanova sa četiri spavaće sobe do penthouse stana na poslednjem spratu. U zavisnosti od pozicije stana, pogled se pruža na park ili slikovito unutrašnje dvorište. Idealna zen zona za rad, dobar fokus i koncentraciju!

Urbano i ušuškano u isti mah

Na ušću Save i Dunava, sa Savskim parkom u srcu, Beograd na vodi ima svoje dve strane. Jedna je po meri naših prirodnih potreba i u prvi plan stavlja zdravlje, dobar osećaj i balans koji nam je preko potreban. Koncept dobrog života u najuzbudljivijem kompleksu u prestonici daje sve što je potrebno za dobar svakodnevni osećaj. Na korak od nas su škole, vrtići, Galerija, restorani i glavni trgovi uz šta se doživljaj hedonizma menja i dobija sasvim novu dimenziju. Još jedan benefit je taj što u sklopu samog kvarta veliki broj ugostiteljskih objekata pruža mogućnost da svoje poslovne partnere odvedete i na fenomenalan ručak onda kada je to potrebno. Belgrade Waterfront je, kao urbani i poslovni centar grada, izuzetno dobro povezan sa ostatkom prestonice, a do glavnih gradskih tačaka stiže se za svega nekoliko minuta. To je njegova druga strana koja je urbana i prati impuls grada! Atraktivna lokacija i pametna arhitektura kao najveće dostignuće 21. veka čine Beograd na vodi gradskim jezgrom koje formira ideal poslovnog i privatnog života. Više ne morate da birate, jer želja da imate sve u jednom je ostvarena! Vaše je samo da istražite najbolje uslove kupovine! Registrujte se i neko od naših prodajnih savetnika će Vam pomoći da izaberete savršeno mesto za sebe i svoju porodicu!

Kontakt
Povratak na vrh