Stanovi sa baštama i neodoljive prednosti života u prizemlju

Stanovi sa baštama i neodoljive prednosti života u prizemlju

Život u prestoničkoj vrevi ume da bude, a često i jeste, vrlo iscrpljujući. Zbog toga često tražimo „svoje“ mesto, bilo da planiramo predah ili završetak poslovnih obaveza u miru i tišini.

Zamislite da za vas od „vašeg“ mesta deli samo nekoliko koraka. Zamislite da za vaš popodnevni odmor ili druženje sa najbližima ne morate ni da napustite svoj stan, već možete da se opustite uz čašu omiljenog vina pod beogradskim nebom. To su prednosti koje pružaju stanovi sa baštama.

Mnogi od nas obožavaju da provode vreme na svežem vazduhu, udobno smešteni u baštensku garnituru, udaljeni od gradske gužve, što naročito cene mladi parovi sa decom ili vlasnici kućnih ljubimaca. Bašta vas izoluje od buke i pruža vam nezamenjiv osećaj mira, lagodnosti i privatnosti.  

Kolika je prednost života u prizemlju možda najbolje mogu da opišu porodice sa decom za koje je pravi spas kada ne moraju da koriste stepenice. Pored toga, sve je lakše kada ste na korak od ulaznih vrata svog doma nakon većeg šopinga ili obimnije porodične nabavke.

Ekskluzivni stanovi sa dvorištem u Belgrade Waterfront-u idealno su dizajnirani za ljude koji vode dinamičan i urban stil života, koji istinski cene prave trenutke mira u užurbanoj svakodnevnici prestonice. Ljubitelji rekreacije u prirodi znaju koliko je olakšavajuća okolnost i ušteda vremena kada dnevni trening mogu da odrade u zelenilu svog doma. Zabave na otvorenom su najlepše u ušuškanosti bašte, kada možete da organizujete proslavu za pamćenje i opustite se sa prijateljima.

Znamo da je hrana najukusnija kada imate sve sveže sastojke, a zamislite kakav je osećaj kada specijalitetima možete da dodate začinsko bilje ili tajni sastojak iz svoje bašte. Ima li šta lepše od relaksacije u toplim, letnjim danima na mekanom zelenom travnjaku? Bilo da volite da organizujete zabave za prijatelje, trenirate, gajite biljke, sunčate se ili uživate u nekom drugom hobiju, bašte ispred stana su savršen kutak za uživanje po vašoj meri.

Malo šta može da se meri sa povratkom kući nakon dugog i napornog dana u Beogradu, a užitak je još potpuniji kada prostoru u kome boravite možete da date svoj lični potpis. Dvorišta u okviru stanova Belgrade Waterfront-a dozvoljavaju vam da ispoljite svoju kreativnu stranu, bilo da je to nova biljka ili dizajnerska baštenska garnitura. Prostor u kome provodite slobodno vreme sa najbližima zaslužuje da izgleda onako kako ga zamišljate u snovima.

Belgrade Waterfront pruža idealnu priliku da sve vaše kreativne ideje za stanovanje ispoljite u svojoj sigurnoj luci, koja se nalazi u jednom od najpoželjnijih premijum naselja u ovom delu Evrope.

Vaše savršeno urbano „odmaralište“ potražite u neverovatnoj ponudi Belgrade Waterfront-a, na prestižnoj lokaciji pored reke koja ujedinjuje najbolje od starog i novog Beograda.

Kontakt
Povratak na vrh