Zašto je Beograd na vodi idealan kvart u letnjim mesecima?

Zašto je Beograd na vodi idealan kvart u letnjim mesecima?

Leto – godišnje doba koje uvek sa sobom privlači nove izazove, avanture i uživanje. Posebnost letnjeg perioda meri se upravo onim odlukama koje svi donosimo, a koje nas vode do krajnjeg osećaja ispunjenosti i sreće.

Beograd kao letnji grad

Iako mnoge asocira na vreo asflat, gužvu i vrevu, beogradska prestonica ipak nudi mnoštvo aktivnosti koje predstavljaju lepšu stranu leta u gradu. Tokom letnjih meseci naš glavni grad je pun interesantnih dešavanja, a samim tim nudi i brojne opcije za dobar provod od kojih većina njih uključuje kupanje i sunčanje. Usled okolnosti u kojima smo se našli prethodnih godinu dana, mnogi od nas će se odlučiti da letnji period provedu u prestonici, pa vam stoga predlažemo da se pripremite za reku, zelenilo, šumu, ali i nezaboravan provod u lokalima koji se nalaze u Beogradu na vodi, a koje posebnima čini upravo pogled na Sava Promenadu i reku koja tokom noći obasjana svetlima grada dobija neku potpuno novu dimenziju lepote, predstavljajući pravo uživanje, romantiku i nestavaran osećaj zadovoljstva.

Zašto ne morate otići na more

Povetarac, sunce i blizina reke koja pruža utisak morskog beskraja. Pogled koji se ne može opisati rečima. Većina stanova kompleksa Beograd na vodi sadrži prostrane terase koje pružaju savršeno uživanje, baš kao da ste na moru. Tokom letnjeg perioda idealni uslovi zgrada okruženih prirodom, zelenilom, rekom, savršeno su rešenje za sve one koji žele da se osete kao da su na moru uz osećaj mira i balansa. Na svojoj terasi možete uživati u suncu, a tokom popodnevnih sati u hladu koji pruža veliki broj zasađenih stabala u jednom od najlepših delova Belgrade Waterfront-a, u zelenilu Savskog parka.

Oaza mira na dohvat ruke

Mesto na kome živimo ima ogroman uticaj na osećaj ispunjenosti i sreće, zbog čega je neophodno da dobro izaberete i odlučite šta će predstavljati vašu sigurnu luku i oazu mira. Stambeni objekti u Beogradu na vodi dizajnirani su prema jedinstvenim potrebama vremena u kojem živimo, a jedna od bitnih karakteristika je svakako potkovana potrebom da nam sve bude na dohvat ruke i blizu stana. Ipak, čak i kada smo veliki ljubitelji urbanog i modernog života, želimo da u nekim momentima budemo okruženi i prelepom prirodnom sredinom i tišinom koja donosi mir i beg od svakodnevice. Kako smo često zaokupljeni brzinom života u prestonici, mesta za istinsko uživanje u malim stvarima retko ima, pa je tako projekat Beograd na vodi pružio mogućnost da balans između posla i vremena za sebe postavite na zavidan nivo življenja.

Živeti u kvartu punom sadržaja je pravo letnje osveženje

Mnogi kulturni događaji čine dodatnu dinamiku života u kvartu, pa je stoga kulturni život stanovnika i posetilaca Beograda obogaćen održavanjem brojnih izložbi, koncerata, pozorišnih predstava, modnih revija, radionica itd. Za svakoga ko želi da provede leto baš onako kako dolikuje, ček iako niste na moru, Beograd na vodi će vam pružiti taj osećaj. Mnoštvo restorana, kafića, tržni centar Galerija, parkovi, blizina reke, vožnja biciklom do Ade Ciganlije ili trčanje, samo su neke od aktivnosti koje će vaše letnje dane ispuniti dinamikom. Beograd na vodi pruža idealan sadržaj i za roditelje sa decom: park i teretanu na otvorenom, blizinu vrtića, prostor za kućne ljubimce, ambijent pun zelenila, ušuškanost pored reke Save, privatan parking i još puno drugih pogodnosti. Idealan ambijent za zdrav i aktivan život samo je jedan od bitnih faktora koji će vas voditi ka dobroj kupovini stana. Savski park u kom je zasađeno preko 140 stabala, uređeni travnjaci i brojni sportsko-rekreativni sadržaji predstavljaju veliku prednost kompleksa i pružaju ispunjenost na svakom polju vaše svakodnevne rutine. Pored toga, obližnje šetalište Sava Promenada savršeno je okruženje za vožnju bicikla ili rolera, ili jednostavo sedenje na doku i posmatranje čarobnog zalaska sunca, koje se u nekom momentu spaja sa rekom i daje neopisiv prizor letnje noći.

Kako investirati u nekretninu koja život znači

Ukoliko se odlučite na investiranje, morate znati da to nije samo investicija u smislu stambenog prostora, već i investicija u život kakav zaslužujete. Svi mi imamo različite težnje i ciljeve, ali je sigurno da uvek želimo isto: srećan i ispunjen život. Stoga, ulaganje u nekretnine morate posmatrati iz više različitih uglova i obratiti pažnju na razne aspekte kupovine. Ukoliko niste sigurni u to da možete sebi priuštiti život u nekoj od stambenih objekata kompleksa Beograd na vodi, koji osim vrhunskog kvaliteta stambenih jedinica, podrazumeva i blizinu svih sadržaja neophodnih za savremeni život, tu smo da vas obradujemo ponudom stambenog prostora po ceni već od 2.950 evra i to sa uračunatim PDV-om. Još jedna ohrabrujuća stvar za sve one koji planiraju kupovinu stana jeste to da su sada u ponudi i stambeni krediti napravljeni ekskluzivno za Beograd na vodi. Zahvaljujući njima, pozajmicu banke za novi životni prostor možete da dobijete u ranoj fazi izgradnje zgrade, i to po mesečnoj rati već od 499 evra.

Postanite ponosni stanar Beograda na vodi uz pogodnosti koje vam nudimo, jer ćete svakog leta moći da uživate u bezbrojnim letnjim aktivnostima, baš kao da ste sve vreme na moru!

Kontakt
Povratak na vrh