ZNAČAJ LOKACIJE BELGRADE WATERFRONT-A

ZNAČAJ LOKACIJE BELGRADE WATERFRONT-A

Naša prestonica svakim danom menja svoj izgled, razvija se i postaje sve atraktivnija destinacija. Ipak, uvek ostaje ,,ono nešto“, onaj stari duh grada koji se spaja sa modernim vremenima koja dolaze.

Kada biramo nekretninu – biramo najbolje

U današnje vreme posedovanje nekretnine smatra se izuzetno važnim. Do vlasništva nad nekretninom je često teško doći, a onda kada nam se i pruži ta mogućnost za svoj novac želimo da izaberemo ono najbolje. I to zaista tako i treba da bude. Kada dođe do momenta da svoj novac uložite u sigurnu budućnost, važno je da prilikom kupovine obratite pažnju na dosta detalja kako biste bili sigurni da ste izvukli maksimum od svega. Kupovina prvog stana je velika i važna životna odluka, a njeno ostvarenje sa sobom nosi niz izazova. Sasvim je razumljivo ako još uvek niste isplanirali sve korake, a u glavi već imate sliku potvrde o vlasništvu i već maštate o uređenju enterijera. Kako biste izbegli scenario u kom tek nakon kupovine uviđate svoje propuste, bitno je da u startu definišete najbitnije. Manji i praktičan ili prostransa terasom ili bez nje, stara ili nova gradnja? Bilo da stan kupujete za porodicu, s namerom da ga izdajete ili koristite u poslovne svrhe, neke stavke su zajedničke. Pritom, one neizbežne i jednako značajne su da odaberete pametno i mogućnost greške svedete na minimum.

Ono što je bilo, danas je mnogo više

Svoje mesto Beograd na vodi našao je između Beogradskog sajma i Brankovog mosta, Kalemegdanske tvrđave i reke Save. Nekada manje atraktivna lokacija, danas je sve ono čemu se divimo. Naselje koje predstavlja moderno doba Srbije i novo beogradsko jezgro smešteno u centru svih najpopularnijih dešavanja. Dobar geografski položaj mu je omogućio da za kratko vreme postane lokacija broj jedan u prestonici. S druge strane, lepota reke daje Belgrade Waterfront-u neverovatan osećaj topline i jedinstvenosti.

Septembra 2015. godine najpre je počela izgradnja dve stambene zgrade na ovoj lokaciji, koje su danas simbol celog kompleksa. I tu nije stalo. Beograd na vodi svakim danom sve više se gradi, cveta i uzdiže sa mesta na kome nekada nije bilo ništa, osim šuta i ruševina. Danas ovo nije samo jedno još naselje, danas je ovo mesto na kom se susreće mir, lepota i urbanost. Belgrade Waterfront spaja sve ono nespojivo i sam predstavlja jednu celinu koja nudi ponešto za svakoga. Bilo da ste stanari, ili samo posetioci, naći ćete izuzetne mogućnosti za svaki ispunjeni dan. Sava Promenadom, koja predstavlja jedno od uređenijih šetališta možete šetati, voziti bicikl ili rolere sa prijateljima, piti kafu ili posmatrati zalazak sunca. Jedno je sigurno – da ćete svakoga trenutka sa ponosom uživati u nestvarnom pogledu na reku i prirodu koja Vas okružuje. Pohvalite se prijateljima koji nisu iz Beograda, jer sada zaista imate još jednu više atrakciju u glavnom gradu!

Više od naselja

Spoj prirode, izuzetne arhitekture, reke, kafića i restorana, Galerije i mnogih kulturnih dešavanja u godinama koje dolaze uzdizaće se sve više i postajati mesto okupljanja mnogih generacija. Kula Beograd postala je simbol grada, još od novogodišnje premijere  kada je pušten osmominutni vatromet i nezaboravni laser šou. Nekoliko meseci od tada, Kula je više puta pokazala svoju nestvarnu lepotu i značaj za glavni grad, dok je sam projekat gradnje dosta napredovao. Prednost pametno odabrane lokacije i dobro organizovanog prostora, otvara više mogućnosti ukoliko se u nekom trenutku odlučite za izdavanje. Razmišljajte uvek pomalo unapred i odaberite praktičnu i unosnu nekretninu. Kako bi konačni odabir bio što sigurniji, podrobno proverite sve informacije i raspitajte se. Jedan od najbitnijih kriterijuma prilikom izbora je kvalitet gradnje za koji ćete platiti. Ozbiljna investicija, kao što je kupovina stana, traži i ispunjenje svih standarda koje ste postavili. Birate dugoročno, stoga se potrudite i da izaberete najbolje u skladu sa svojim mogućnostima kako biste osigurali svoju i sreću svojih bližnjih.

Život u srcu grada

Belgrade Waterfront predstavlja jednu urbanu celinu u kojoj mogu uživati i oni koji nisu stanari zgrada. Za stanare, celo iskustvo novog kvarta je još dodatno unapređeno atraktivnim sadržajima, parkovima, kao i samom životu po najnovijim standardima.

Prostrani i udobni stanovi nude savremenu elektriku, moderne sisteme grejanja, smart living koncept, najkvalitetnije materijale izrade, ekološki održivo stanovanje i ostale elemente usmerene da svakodnevni život učine lakšim. Idealna lokacija, blizina reke, vrtića, škola, marketa – svega što čini kompletno iskustvo življenja, predstavlja ono što je potrebno da se zaokruži idealna slika o novom kvartu. Sve je na dohvat ruke i iz tog razloga veliki broj mogućnosti za korišćenje slobodnog vremena učiniće svakodnevni život uzbudljivim i lakim.

Odlučite se lako za kupovinu života

Ako odvojite dovoljno vremena za kupovinu stana i obratite pažnju na detalje koji će uticati na Vašu porodicu i Vas, možete pronaći savršen dom u kom ćete živeti život o kakvom ste maštali. Stanovanje u Belgrade Waterfront-u, osim vrhunskog kvaliteta stambenih jedinica, ponudiće Vam i savremeno iskustvo života u prestonici. Kvadrat stambenog prostora možete kupiti već po ceni od 2.950 evra i to sa uračunatim PDV-om. Sada su u ponudi i stambeni krediti napravljeni ekskluzivno za Belgrade Waterfront, zahvaljujući kojima pozajmicu banke možete da dobijete u ranoj fazi izgradnje zgrade, i to po mesečnoj rati već od 499 evra.

Odlučite se za život po najvišim standardima!

Kontakt
Povratak na vrh