Izložba „Humans“

Izložba „Humans“

Izložba Humans umetnika Nemanje Maraša biće otvorena u nedelju, 11. decembra u 18 časova u izložbenom prostoru KvArt BW, na drugom spratu Galerije.

Na izložbi će biti predstavljeni minimalistički, portretni i crno-beli radovi koji označavaju karakterističan stil autora. Posetioci će imati priliku da dožive fotografiju kao savremeni medij na kom se odigrava sinteza emocija, misli i psihološkog stanja kako fotografisanog subjekta, tako i umetnika iza kamere.

Nemanja Maraš je rođen 1989. godine u Beogradu. Osnovne studije završio na Fakultetu primenjenih umetnosti u Beogradu na odseku za primenjenu grafiku, dok je master studije završio na Fakultetu primenjenih umetnosti u Beogradu. Sarađivao je sa brojnim modnim dizajnerima, muzičarima, glumcima, reklamnim agencijama i nevladinim organizacijama. Član je ULUPUDS-a i prvi je srpski Sony Imaging Ambassador.

Izložbu Humans organizuju Galerija ŠTAB i umetnička inicijativa KvArt BW. Izložba će biti otvorena do 21. decembra 2022. godine, a radno vreme galerije KvArt BW je svakog dana od 11 do 19 časova. Ulaz na izložbu je slobodan.

Datum događaja

11. decembar 2022. 11:00:00 - 21. decembar 2022. 19:00:00

Lokacija

Kontakt
Povratak na vrh