TREĆI WEEKEND BAZZAR FEST AT SAVA PROMENADA

TREĆI WEEKEND BAZZAR FEST AT SAVA PROMENADA

Beograd na vodi će i ove godine biti centar najbolje porodične zabave u prestonici! Treći Weekend Bazzar Fest biće održan, sada već tradicionalno, na Sava Promenadi, najlepšem beogradskom šetalištu, tokom čak sedam vikenda od 10 do 22 časa – 6. i 7. aprila, 11. i 12. maja, 8. i 9 juna, 6. i 7. jula, 7. i 8. septembra, dok su poslednja dva termina rezervisana za 5. i 6. oktobar i 26. i 27. oktobar.

Weekend Bazzar Fest poznat je kao jedinstvena gastronomsko-zabavna manifestacija sa bogatim programom za sve generacije. U saradnji sa Komuna marketom, najvećom e-commerce platformom za domaće male proizvođače, tokom festivala se na platou iza Beogradske zadruge organizuje veliki ulični market na kojem brojni izlagači izlažu svoje proizvode, hranu i druge rukotvorine. Posetioci se ovom prilikom mogu upoznati sa njihovim radom i procesom koji stoji iza kreiranja proizvoda.

Za one najmlađe predviđena je Dečija zona u kojoj se organizuju razne kreativne radionice i igraonice, a mališani će takođe uživati i u pozorišnim predstavama na terasi iznad Save u okviru pozorišta na vodi. Ljubitelji piknika u prirodi mogu da rašire svoje ćebiće na mekanim travnjacima tik uz šetalište i uživaju u suncu i pogledu na reku, dok su večernji časovi rezervisani za bioskop pod otvorenim nebom i brojne filmske hitove.

Gastronomski sladokusci biće oduševljeni raznovrsnom ponudom hrane i pića u okviru neizostavne Food zone, a događaj ovakvog tipa ne može da protekne bez muzike. Zato će poznati bendovi i di-džejevi davati ritam gradskim vikendima uz Savu.

Ulaz na ovaj porodični festival je slobodan. Ponesite dobro raspoloženje i vidimo se na Sava Promenadi!

Datum događaja

6. april 2024. 10:00:00 - 27. oktobar 2024. 22:00:00

Lokacija

Sava Promenada, Sava Promenada, Београд, Србија.

Kontakt
Povratak na vrh