BW King’s Park Residences

NOVA VIZIJA GRADSKOG ŽIVOTA

POGLEDAJTE VIŠE

BW King’s Park Residences

od 262.888

233

Stana

257

Parking mesta

15

Spratova

NOVA VIZIJA GRADSKOG ŽIVOTA

Nova zgrada u okviru projekta Belgrade Waterfront!
BW King’s Park Residences je nova stambena zgrada smeštena u zelenoj oazi. Savski park predstavlja produžetak zgrade, dok se sa druge strane nalazi uređeno unutrašnje dvorište namenjeno stanarima. Ovakva mikrolokacija se retko sreće u urbanom okruženju i predstavlja izuzetnu prednost za sve koji vode aktivan i zdrav život.
Pored sadržaja za rekreaciju i odmor, kao što su džoging staza, multifunkcionalni sportski teren, prostor za piknik ili inovativno dečije igralište u Savskom parku, stanari na samo par koraka od svog stana imaju i prodavnice, restorane i kafiće u prizemlju zgrade, kao i školu i vrtić u neposrednoj blizini. Nedaleko od zgrade nalaziće se i stanica metroa na kojoj će se ukrštati obe buduće gradske linije.
BW King’s Park Residences – nova adresa za srećan i ispunjen život!

PRIMERI STANOVA

Ukupna površina 55.56m2

Primer strukture stana 1 - BW King’s Park Residences

Ukupna površina 113.53m2

Primer strukture stana 2 - BW King’s Park Residences

Ukupna površina 72.89m2

Primer strukture stana 3 - BW King’s Park Residences
security-svg-min

Obezbeđenje 24/7

cafe-svg-min

Kafić

garage-svg-min

Pristup garaži

park-svg-min

U blizini parkova

kindergarden-svg-min

Obdanište u blizini

Harmonija života i prirode

Kada pomislite na mir – pomislite na BW King’s Park Residences.

Oba izlaza iz zgrade vode u zelenilo – bilo da krenete ka Savskom parku, koji je javna površina, ili ka unutrašnjem dvorištu koje stanarima nudi idealno mesto za opuštenje u prirodi. Odabirom stana u zgradi BW King’s Park Residences, uživaćete u svakom trenutku novog života. Jednostavan, a moderan izgled zgrade savršeno se uklapa u zeleno okruženje i stavlja fokus na život moderan život u prestonici, okružen prirodom.

INFORMACIJE O ZGRADI

BW King’s Park Residences je projektovana kao stambena zgrada koja se sastoji od 15 spratova, sa prodavnicama i kafićima u prizemlju uz dva nivoa podzemne garaže sa 275 parking mesta za stanare. Sastoji se od 233 stana različitih struktura – od jedinica sa jednom do onih sa četiri spavaće sobe, a u ponudi su i stanovi sa dve i po spavaće sobe. Svaki stan ima terasu i visoke prozore, sa kojih se, u zavisnosti od orijentacije, pruža izuzetan pogled na Savski park, unutrašnje dvorište ili panoramu grada. U svakoj sobi nalazi se multi-split sistem klimatizacije, dok se spoljna jedinica nalazi na terasi i prekrivena je dekorativnom maskom.

Faza izgradnje

Izgradnja Beograda na vodi teče glatko. Svakog meseca postavljamo novi video kako biste mogli da pratite napredak radova.

Pogledajte kako napredujemo.

Registruj interesovanje

Za više informacija o raspoloživim stanovima u Beogradu na vodi, popunite formular i mi ćemo Vas u najkraćem roku kontaktirati.

    Kontakt
    Povratak na vrh