BW Lumia

NOVE MOGUĆNOSTI U PUNOM SJAJU

POGLEDAJTE VIŠE

BW Lumia

od 262.888

91

Stan

101

Parking mesto

9

Spratova

NOVE MOGUĆNOSTI U PUNOM SJAJU

Predstavljamo Vam novu zgradu BW Lumia!
Dobro došli u Elements kompleks, mesto gde će vaš životni stil ispuniti sav svoj potencijal! Čitav kompleks kome pripada zgrada BW Lumia, zahvaljujući upečatljivoj arhitekturi, naslanja se gotovo polovinom svoje dužine na Savski park, dok je sa druge strane udobno smešten uz Savsku, buduću najatraktivniju ulicu u prestonici.

FLOOR PLANS

Ukupna površina 117.44m2

Skica stana br 1 u zgradi BW Lumia

Ukupna površina 72.40m2

Skica stana br 2 u zgradi BW Lumia

Ukupna površina 58.55m2

Skica stana br 3 u zgradi BW Lumia
security-svg-min

Obezbeđenje 24/7

garage-svg-min

Pristup garaži

playground-svg-min

Igralište za decu

markets-svg-min

Marketi u blizini

kindergarden-svg-min

Obdanište u blizini

BW Lumia je mesto na kome se briše granica između posla i zadovoljstva, sve je prilagođeno lagodnom i dobro organizovanom životu. Neposredna blizina parka i unutrašnjeg dvorišta omogućava vreme za relaksaciju ili pauzu tokom posla, dok se za one aktivnije na nekoliko minuta hoda nalaze multifunkcionalni sportski tereni, trim staze, šetalište Sava Promenada i tržni centar Galerija.

Ukoliko želite najbolje uslove za porodičan život i bezbrižno odrastanje za vašu decu, očekuje vas vrtić u samom prizemlju zgrade sa odvojenim ulazom, neposredna blizina škole, igralište i celokupan sadržaj za rasterećen i ispunjen život bez kompromisa.

Render zgrade BW Lumia

INFORMACIJE O ZGRADI

BW Lumia sadrži 91 stambenu jedinicu različitih veličina – od studija do onih sa četiri spavaće sobe. Zahvaljujući lokaciji unutar Elements kompleksa, a u zavisnosti od pozicije koju zauzimaju unutar zgrade, stanovi poseduju neometan pogled na park ili na uređeno unutrašnje dvorište, dok je ograničen broj jedinica orijentisan ka impozantnoj panorami starog grada. Sa svih strana bićete obasjani nepresušnim izvorom mogućnosti za udoban i ispunjen život.

Faza izgradnje

Izgradnja Beograda na vodi teče glatko. Svakog meseca postavljamo novi video kako biste mogli da pratite napredak radova.

Pogledajte kako napredujemo.

Registruj interesovanje

Za više informacija o raspoloživim stanovima u Beogradu na vodi, popunite formular i mi ćemo Vas u najkraćem roku kontaktirati.

    Kontakt
    Povratak na vrh