BW SCALA, BW SOLE I BW LIBERA

Stanovi useljivi već ove godine!

Izaberite svoj novi dom u zgradama BW Scala, BW Sole i BW Libera i započnite život u blizini Savske ulice, Savskog trga, Sava Promenade, tržnog centra Galerija, novog državnog vrtića i dvojezične državne škole, dečjeg centra, kao i buduće stanice metroa.

Registrujte svoje interesovanje već danas!

dijaspora-3-012-min

Obezbeđenje 24/7

SCHOOL

4 minuta hoda do škole

kindergarten

4 minuta hoda do vrtića

markets-svg-min

Minut hoda do Galerije

rooftopool-svg-min

4 minuta hoda do sportskog centra

restaurant-svg-min

Kafići i
restorani

Beograd-na-vodi-Pogled-na-Savu-Kulu-Beograd-i-Sava-Promenadu

Upoznajte novu Savsku ulicu, centralnu tačku novog gradskog života!

Nadomak istorijskog centra grada, nalazi se Savski trg i čuvena Savska ulica, koja već decenijama predstavlja jednu od najvažnijih saobraćajnica Beograda. Potpuno nova, rekonstruisana i lepša nego ikad, ova ulica predstavljaće glavnu trasu novog gradskog jezgra. U blizini Savskog trga nalaziće se metro stanica na kojoj će se ukrštati prve dve linije podzemne železnice, dok će blizina Sava Promenade sa bogatom ponudom kafića, restorana i sadržaja za slobodno vreme dodatno obogatiti život stanara i posetilaca.

Najsavremenija državna škola i vrtić na par minuta od stana!

Ceo koncept razvoja ovog dela grada zamišljen je tako da odgovori na realne potrebe stanara, naročito porodica sa decom. U najsavremenijoj državnoj osnovnoj školi, pored Savskog trga, nastava će se odvijati dvojezično. U školi se nalaze otvoreni teren za timske sportove, namenjen učenicima. Na istoj udaljenosti je i dečiji vrtić atraktivnog dizajna i mobilijara namenjenog razvoju motorike kroz igru.

Vrtić u Beogradu na vodi
Zgrada BW Sole u Beogradu na vodi

Novi deo grada koji ćete voleti, a vaša deca obožavati!

Nakon vrtića ili škole, deca mogu beskrajno uživati u igri u Savskom parku ili na igralištu u okviru kojeg se nalazi i jedinstveni waterplay, a tu su još i Istorijski muzej Srbije (u zgradi nekadašnje Glavne železničke stanice), dečiji centar. U blizini Savskog trga nalazi se i najsavremeniji sportski centar BW Apollo, sa zatvorenim bazenom, modernom teretanom, spa centrom, i specijalnim programima za decu.

zimska-bajka-ikonica-6-min

2 minuta hoda do dečijeg pozorišta

interaktivni-muzej

2 minuta hoda do interaktivnog dečijeg muzeja

muzej

2 minuta hoda do Istorijskog muzeja Srbije

dijaspora-3-006-min

Minut hoda do metro stanice

dijaspora-3-001-min

3 minuta hoda do Sava Promenade

dijaspora-3-003-min

2 minuta hoda do Savskog parka

Potpuna rekonstrukcija ulice za novu viziju Beograda!

Pored nedavno rekonstruisanog Savskog trga i renovirane zgrade nekadašnje Glavne železničke stanice, u planu je i renovacija zgrade bivše Pošte u Savskoj ulici kojoj će biti vraćena dekorativna predratna fasada koja ju je svrstala u neke od najlepših zdanja starog Beograda. Celo područje Savske ulice i okoline imaće obilje prostora za šetnju i aktivnosti na otvorenom u skladu sa konceptom razvoja najmodernijih evropskih i svetskih gradova.

Rekonstruisan-Savski-trg-u-Beogradu
Zgrada BW Libera u Beogradu na vodi

INTIMAN PORODIČNI DOM U CENTRU GRADA USELJIV OVE GODINE!

Ne propustite specijalnu ponudu i pronađite svoj novi dom u blizini rekonstruisane Savske ulice, Savskog trga i tržnog centra Galerija. U ponudi je širok izbor stanova različitih struktura koji obezbeđuju miran život u intimnoj atmosferi, ali u centru svih dešavanja. Sve zgrade imaju 24/7 obezbeđenje, recepciju i garažu, i nalaze se na samo par minuta hoda od državne škole, dečijeg vrtića, tržnog centra Galerija, kafića, restorana, muzeja i Sava Promenade.

FAZA IZGRADNJE

Izgradnja Beograda na vodi teče glatko. Svakog meseca postavljamo novi video kako biste mogli da pratite napredak radova.

Pogledajte kako napredujemo.

REGISTRUJ INTERESOVANJE

Za više informacija o raspoloživim stanovima u Beogradu na vodi, popunite formular i mi ćemo Vas u najkraćem roku kontaktirati.

    Kontakt
    Povratak na vrh