NAJBOLJE ŠTO BEOGRAD MOŽE DA PONUDI

NOVI MIKS STANOVA

LIMITIRANA KOLEKCIJA STANOVA PO CENI VEĆ OD 158,888€ SA PDV-OM!

 

Ove jeseni iskoristite priliku i postanite deo najprestižnijeg projekta u Beogradu! Naš novi miks stanova predstavlja ekskluzivnu kolekciju stambenih jedinica u tri najtraženija objekta – BW Iris, BW Nika i BW Eden.

Potražite vaš dom iz snova već danas i preselite se u najmodernije naselje u srcu prestonice!

kindergarten copy

Blizina vrtića

school copy

Blizina škole

dijaspora-3-007-min

Sportski centar

retail copy

Galerija

CAFE

Kafići i restorani

dijaspora-3-001-min

Sava Promenada

REGISTRUJ INTERESOVANJE

Za više informacija o raspoloživim stanovima u Beogradu na vodi, popunite formular i mi ćemo Vas u najkraćem roku kontaktirati.

  NAJBOLJE DRŽAVNE OBRAZOVNE INSTITUCIJE U NEPOSREDNOJ BLIZINI

  Sa najsavremenijim državnim vrtićem i osnovnom školom na samo nekoliko koraka od vašeg doma, Beograd na vodi predstavlja idealno okruženje koje deci omogućava savršene uslove za razvoj. Vrtić nudi inspirativan prostor sa uređenim igralištem i modernim programom, dok osnovna škola pruža dvojezično obrazovanje sa savremenim nastavnim planom i programom.

  Najmlađi članovi porodice u slobodno vreme će moći da istražuju svet umetnosti i kulture kroz Istorijski muzej Srbije (u zgradi nekadašnje Glavne železničke stanice) i dečiji centar koji će se nalaziti u zgradi Stare Pošte.

  Dvojezična državna osnovna škola u Beogradu na vodi
  Rekonstruisana Savska ulica

  UPOZNAJTE NOVU SAVSKU ULICU, CENTRALNU TAČKU NOVOG GRADSKOG ŽIVOTA!

  Nadomak istorijskog centra grada, a u blizini vašeg novog doma, nalaze se Savski trg i čuvena Savska ulica, koja već decenijama predstavlja jednu od najvažnijih saobraćajnica Beograda. Potpuno nova, rekonstruisana i lepša nego ikad, ova ulica predstavljaće glavnu trasu novog gradskog jezgra.

  U blizini Savskog trga nalaziće se metro stanica na kojoj će se ukrštati prve dve linije podzemne železnice, dok će blizina Sava Promenade sa bogatom ponudom kafića, restorana i sadržaja za slobodno vreme dodatno obogatiti život stanara i posetilaca.

  AKTIVAN ŽIVOT TOKOM CELE GODINE

  BW Nika, BW Eden, BW Thalia i BW Iris su savršeno okruženje za sve koji nastoje da vode aktivan i zdrav život. Centralna tačka parcele je BW Apollo, najsavremeniji sportski centar koji sadrži zatvoreni bazen, modernu teretanu, spa centar, kafić i specijalne programe za decu.

  Ovde se mogućnosti za rekreaciju ne završavaju, jer ih obližnji Savski park nudi na pretek – od multifunkcionalnog sportskog terena, preko stonog tenisa ili joge na održavanim travnjacima, do 700 metara dugačke staze za džoging. Deca će se beskrajno zabavljati na igralištu u okviru kojeg se nalazi i jedinstveni waterplay.

  BW Apollo sportski centar u Beogradu na vodi
  Zgrada BW Eden u Beogradu na vodi

  OSUNČANI STANOVI SA TERASOM

  Terase odlikuju visoki prozori od poda do plafona, za obilje dnevne svetlosti i svežeg vazduha, kao i pogledi na inspirišuće okruženje.

  Lobi u zgradi BW Eden u Beogradu na vodi

  LOBI SA RECEPCIJOM I OBEZBEĐENJEM

  Recepcija, obezbeđenje i izdvojen prostor za prijem pošte smešteni su u lobiju u prizemlju, gde se nalaze i prostor za odlaganje kolica i stanica za kućne ljubimce.

  Kuhinja u zgradi BW Eden u Beogradu na vodi

  KONCEPT OTVORENE KUHINJE

  Različiti planovi stanova koji uključuju koncept otvorene kuhinje omogućavaju potencijalnim vlasnicima da odaberu baš onakav životni prostor koji odgovara njihovim potrebama.

  Ulaz u zgradu BW Eden

  STIL I PREFINJENOST U SVAKOM DETALJU

  Eksterijer zgrada je jednostavan i urban, i sastoji se od po tri kaskadna bloka različite visine, dok je enterijer i zgrada i stanova podjednako moderan i prilagođen savremenom životnom stilu.

  Na ulazu u zgradu nalazi se lobi sa recepcijom i obezeđenjem, odvojenim prostorom za prijem pošte, a svim stanarima je uvek dostupan i concierge servis.

  U podzemnim garažama nalazi se i prostor za parkiranje bicikala, dok uređeno dvorište obuhvata prostor za relaksaciju, kao i dečije igralište. Prodavnice i kafići su na podijumu i omogućavaju stanarima da nadomak praga imaju sve što im je neophodno u toku dana.

  CENA STANOVA NOVOGRADNJE VEĆ OD 2,950€/M² + PDV

  Zakoračite u svoj novi dom na najtraženijoj i najmodernijoj lokaciji u gradu, gde vrednost kupljene nekretnine nezaustavljivo raste!

  U ponudi je širok izbor stanova različitih struktura koji obezbeđuju miran život u intimnoj atmosferi, ali u centru svih dešavanja.

  Iskoristite jedinstvenu priliku i zakoračite ka svom savršenom domu ove jeseni!

  Zagrljeni par na terasi u zgradi BW Iris

  FAZA IZGRADNJE

  Izgradnja Beograda na vodi teče glatko. Svakog meseca postavljamo novi video kako biste mogli da pratite napredak radova.

  Pogledajte kako napredujemo.

   

  REGISTRUJ INTERESOVANJE

  Za više informacija o raspoloživim stanovima u Beogradu na vodi, popunite formular i mi ćemo Vas u najkraćem roku kontaktirati.

   Kontakt
   Povratak na vrh