Trosoban stan

NAJBOLJE ŠTO BEOGRAD MOŽE DA PONUDI

PROLEĆNA KOLEKCIJA STANOVA

NOVA KOLEKCIJA STANOVA PO
CENI VEĆ OD 3,033€/M² +PDV!

 

Najlepše godišnje doba se bliži i donosi izvanrednu ponudu za sve one koji teže ekskluzivnom i udobnom načinu života u samom srcu Beograda. S ponosom predstavljamo novi, prolećni miks stanova koji obuhvata jedinstvenu kolekciju stambenih jedinica smeštenih u jednom od najtraženijih objekta – BW Sensa.

Ovo je prilika koja se ne propušta – pronađite svoj dom iz snova već danas i započnite novo poglavlje svog života u najmodernijem naselju prestonice.

REGISTRUJ INTERESOVANJE

Za više informacija o raspoloživim stanovima u Beogradu na vodi, popunite formular i mi ćemo Vas u najkraćem roku kontaktirati.

  TROSOBNI STANOVI OD 89m² VEĆ OD 269,898€ +PDV

  kindergarten

  Blizina vrtića

  SCHOOL

  Blizina škole

  GARAGE-ICON

  Podzemna garaža

  Galerija

  Galerija

  CAFE

  Kafići i restorani

  metro

  Metro stanica

  NOVA GRADSKA PIJACA

  Belgrade Waterfront je uveo jedinstven pijačni trend u Srbiji, nudeći kutak za kvalitetnu hranu i poseban ugođaj. Ova savremena natkrivena pijaca podseća na La Boqueria u Barseloni i Mercato Centrale u Firenci, gde se najbolji ukusi i mirisi neprimetno stapaju sa energijom grada na jedinstven način.

  Nekoliko ulaza vodiće u prirodno osvetljeni centralni hol, koji će biti „srce“ objekta. Ova pijaca nije samo mesto za kupovinu svežih proizvoda i kvalitetnih delikatesa – dizajnirana je da pruži potpuno iskustvo za sva čula. Posetioci mogu da pojedu „nešto s nogu“ ili da sednu u restoran, popiju kafu, piće, ili da se opuste prijatnoj atmosferi i toplini unikatnog ambijenta.

  Za sve ljubitelje kupovine, važno je istaći da se na samo pra minuta hoda nalazi Galerija, najveći tržni centar u regionu, kao i poznato šetalište Sava Promenada.

  NAJBOLJE DRŽAVNE OBRAZOVNE INSTITUCIJE U NEPOSREDNOJ BLIZINI

  Sa najsavremenijim državnim vrtićem i osnovnom školom na samo nekoliko koraka od vašeg doma, Beograd na vodi predstavlja idealno okruženje koje deci omogućava savršene uslove za razvoj. Vrtić nudi inspirativan prostor sa uređenim igralištem i modernim programom, dok osnovna škola pruža dvojezično obrazovanje sa savremenim nastavnim planom i programom.

  Najmlađi članovi porodice u slobodno vreme će moći da istražuju svet umetnosti i kulture kroz Istorijski muzej Srbije (u zgradi nekadašnje Glavne železničke stanice) i dečiji centar koji će se nalaziti u zgradi Stare Pošte.

  Dvojezična državna osnovna škola u Beogradu na vodi
  Rekonstruisana Savska ulica

  UPOZNAJTE NOVU SAVSKU ULICU, CENTRALNU TAČKU NOVOG GRADSKOG ŽIVOTA!

  Nadomak istorijskog centra grada, a u blizini vašeg novog doma, nalaze se Savski trg i čuvena Savska ulica, koja već decenijama predstavlja jednu od najvažnijih saobraćajnica Beograda. Potpuno nova, rekonstruisana i lepša nego ikad, ova ulica predstavljaće glavnu trasu novog gradskog jezgra.

  U blizini Savskog trga nalaziće se metro stanica na kojoj će se ukrštati prve dve linije podzemne železnice, dok će blizina Sava Promenade sa bogatom ponudom kafića, restorana i sadržaja za slobodno vreme dodatno obogatiti život stanara i posetilaca.

  VAŠA NOVA ADRESA - BW SENSA

  BW Sensa je projektovana kao stambena zgrada srednje visine, sa prodavnicama u prizemlju orijentisanim prema ulici, uz dva nivoa podzemne garaže sa 273 parking mesta za stanare. U zgradi se nalazi recepcija sa obezbeđenjem za potpuni osećaj sigurnosti i bezbednosti, uz poseban deo za poštanske sandučiće. Iz zgrade se izlazi direktno u zajedničko živopisno dvorište sa igralištem i prostorom za relaksaciju, što je izuzetna privilegija u gradskim uslovima života.

  • Unutrašnje dvorište
  • Parking i recepcija
  • Blizina Metro stanice
  BW-Sensa-min-scaled
  BW-Sensa-s03-min-1-jpg-640x640

  CENA STANOVA NOVOGRADNJE VEĆ OD 3,033€/M² + PDV

  Zakoračite u svoj novi dom na najtraženijoj i najmodernijoj lokaciji u gradu, gde vrednost kupljene nekretnine nezaustavljivo raste!

  U ponudi je širok izbor stanova različitih struktura koji obezbeđuju miran život u intimnoj atmosferi, ali u centru svih dešavanja.

  Iskoristite jedinstvenu priliku i zakoračite ka svom savršenom domu ove proleća!

  FAZA IZGRADNJE

  Izgradnja Beograda na vodi teče glatko. Svakog meseca postavljamo novi video kako biste mogli da pratite napredak radova.

  Pogledajte kako napredujemo.

   

  REGISTRUJ INTERESOVANJE

  Za više informacija o raspoloživim stanovima u Beogradu na vodi, popunite formular i mi ćemo Vas u najkraćem roku kontaktirati.

   Kontakt
   Povratak na vrh