TROSOBNI STANOVI, USKORO USELJIVI

SPECIJALNA PONUDA

TROSOBNI STANOVI, USKORO USELJIVI

U susret praznicima, Belgrade Waterfront predstavlja specijalnu ponudu — komforni trosobni stanovi po ceni od 268.888€ (77m2), sa prelepim pogledima na park ili stari deo grada i svim sadržajima neophodnim za savremen život!

Ovo idealno okruženje za porodice obuhvata uređene zelene površine, parkove, najmodernije obrazovne ustanove, pijacu i najkvalitetnije sadržaje za šoping, gastronomiju, kulturu, zabavu i rekreaciju u neposrednoj blizini.

Iskoristite najbolju ponudu tokom Prodajnog dana — petak, 1. decembar 2023, BW Prodajni prostor u Galeriji – Ulaz 1, Lift Lobi A.

REGISTRUJ INTERESOVANJE

Za više informacija o raspoloživim stanovima u Beogradu na vodi, popunite formular i mi ćemo Vas u najkraćem roku kontaktirati.

  Floor plan ETE-A112

  SAVRŠEN RASPORED ZA VAŠU PORODIČNU IDILU

  Ova pažljivo osimšljena stambena jedinica, ukupne površine 76.65m2, poseduje dve spavaće sobe, veliki dnevni boravak sa trpezarijom i terasom od 5.10m2, dva kupatila i otvorenu kuhinju.

  Visoke tavanice od 2.8m i veliki prozori dodatno naglašavaju prostranost i eleganciju, a sofisticirani materijali i završna obrada doprinose vrhunskoj estetici vašeg budućeg životnog prostora.

  kindergarden

  Blizina vrtića

  SCHOOL

  Blizina škole

  dijaspora-3-007-min

  Sportski centa

  GALERIJA

  Galerija

  CAFE

  Kafići i restorani

  Sava promenada

  Sava Promenada

  MODERNO I ZELENO UTOČIŠTE U GRADSKOM JEZGRU

  Posebna odlika Elements kompleksa je njegova specifična geometrija, koja gotovo polovinom dužine prati Savski park i stanarima pruža poseban ugođaj.

  Ulazni lobi sa recepcijom i obezbeđenjem garantuje vam miran i siguran život, a tu se nalazi i odvojeni prostor za prijem pošte. Stanarima je na raspolaganju i concierge servis, kao i dva nivoa podzemne garaže.

  Ono što će biti posebno značajno porodicama sa decom je da iz svoje zgrade izlazite direktno u zajedničko uređeno dvorište sa igralištem i prostorom za opuštanje, što je izuzetna privilegija u gradskim uslovima života.

  Savski-park-from-above

  SAVSKI PARK I SPORTSKI CENTAR NADOHVAT RUKE

  Savski park nudi posebnu prednost za sve ljubitelje zdravog i aktivnog života: multifunkcionalni sportski teren, stoni tenis ili jogu na održavanim travnjacima i 700 metara dugačku stazu za džoging.

  Ukoliko preferirate sportske aktivnosti u zatvorenom prostoru, ne propustite najsavremeniji sportski centar koji sadrži zatvoreni bazen, modernu teretanu, spa centar, kafić i specijalne programe za decu.

  Za sve ljubitelje kupovine, važno je istaći da se na samo pra minuta hoda nalazi Galerija, najveći  tržni centar u regionu, kao i poznato šetalište Sava Promenada.

  NOVA GRADSKA PIJACA

  Belgrade Waterfront je uveo jedinstven pijačni trend u Srbiji, nudeći kutak za kvalitetnu hranu i poseban ugođaj. Ova savremena natkrivena pijaca podseća na La Boqueria u Barseloni i Mercato Centrale u Firenci, gde se najbolji ukusi i mirisi neprimetno stapaju sa energijom grada na jedinstven način.

  Nekoliko ulaza vodiće u prirodno osvetljeni centralni hol, koji će biti „srce“ objekta. Ova pijaca nije samo mesto za kupovinu svežih proizvoda i kvalitetnih delikatesa – dizajnirana je da pruži potpuno iskustvo za sva čula. Posetioci mogu da pojedu „nešto s nogu“ ili da sednu u restoran, popiju kafu, piće, ili da se opuste prijatnoj atmosferi i toplini unikatnog ambijenta.

  Enterijer-pijace-1-1024x1024
  plan_otplate

  STANOVI NOVOGRADNJE UZ SPECIJALAN PLAN OTPLATE

  Beograd na vodi je za vas kreirao poseban plan otplate koji ovu ponudu čini još boljom!

  Prilikom kupovine stana plaćate samo 20% ukupnog iznosa, a ostalih 80% pred useljenje! Ne propustite specijalne uslove tokom prodajnog dana.

  POSETITE NAŠ PRODAJNI DAN

  Iskoristite jedinstvenu priliku da se upoznate sa projektom Beograda na vodi, istražite stanove u našoj ponudi i odaberete savršen dom za vas i vašu porodicu.

  Tokom prodajnog dana nudimo vam specijalne cene na izdvojene stanove, uz povoljne uslove kupovine.

  Registrujte svoje interesovanje i posetite nas u BW Prodajnom prostoru u Galeriji – Ulaz 1, Lift Lobi A, 1. decembra od 10 do 19 časova. Čekamo vas!

  Unutrasnje-dvoriste-500x500

  FAZA IZGRADNJE

  Izgradnja Beograda na vodi teče glatko. Svakog meseca postavljamo novi video kako biste mogli da pratite napredak radova.

  Pogledajte kako napredujemo.

   

  REGISTRUJ INTERESOVANJE

  Za više informacija o raspoloživim stanovima u Beogradu na vodi, popunite formular i mi ćemo Vas u najkraćem roku kontaktirati.

   Kontakt
   Povratak na vrh