Elegance Beauty Spa

Elegance Beauty Spa

U rezidencijalnom delu Beograda, pod okriljem luksuznog koncepta Belgrade Waterfront, u zgradi BW Residences, nalazi se Elegance Beauty Spa, salon za negu lepote.
Zavirite u foaje vrhunskog stila, istančane estetike i kvalitetne usluge. Osetite prednosti luksuznih tretmana i savremene aparature za negu lepote – kroz višegodišnje iskustvo napravili smo jedinstven minimalistički izbor i za Vas izdvojili svetske lidere u ovoj oblasti: Augustinus Bader i Biologique Recherche.

Nit koja povezuje ove vrhunske kozmetičke brendove je čista lepota – clean beauty, uz holistički pristup sprovodimo custom made sistem objedinjujući kliničku efikasnost sa iskustvom stare škole u kozmetici, kroz Elegance Beauty Facials tretmane, koji podrazumevaju razgovor, pregled, potom nalaženje optimalnog rešenja za klijenta, utvrđivanje plana tretmana i proceduralnih praksi.
Svaki aspekt lečenja i nege prilagođavamo jedinstvenim potrebama svakog klijenta sa svakom novom posetom, jer nama je stalo.

Lepota počinje sa zdravim izgledom kože.

Želimo da skrenemo pažnju na prave vrednosti i podignemo standarde poslovanja i ponude u kozmetičkoj industriji na našim prostorima.
Želimo da vratimo iskonskoj, prirodnoj lepoti značaj koji joj pripada, da obnovimo zlatne standarde u kozmetici, uz dašak glamura koji nam stiže iz evropskih metropola.

Informacije

Radno vreme

Ponedeljak - Subota 9h - 21h

KONTAKT I REZERVACIJE

+381 63 666614

Lokacija

14, Hercegovačka, Beograd, Serbia.

INSTAGRAM

@elegance.beauty.spa

Lokacija

Elegance Beauty Spa, Elegance Beauty Spa, Hercegovačka, Belgrade, Serbia

Kontakt
Povratak na vrh