Erste Banka

Erste Banka

Od nedavno mreža Erste Banke bogatija je za novu filijalu u Beogradu, koja je otvorena u zgradi BW Metropolitan, na početku Bulevara Vudroa Vilsona, broj 4a. Ova moderna filijala uređena je prema najnovijim standardima i namenjena je, pre svega, finansijskom savetovanju. Osmišljena je tako da u njoj klijenti imaju više vremena i prostora da sa savetnicima, u komfornom i prijatnom ambijentu, porazgovaraju o svojim finansijskim planovima.

Na novoj lokaciji, osim savetodavnih, klijentima su na raspolaganju i ostale bankarske usluge. Bez obzira da li im je potrebno otvaranje računa ili pristup drugim bankarskim proizvodima, tim stručnjaka im je na raspolaganju. U okviru filijale nalazi se i samouslužna zona sa isplatnim i uplatnim bankomatom, koja je na raspolaganju 24 sata dnevno, svih sedam dana u nedelji.

Današnja Erste Banka a.d. Novi Sad počela je sa radom pre skoro dve decenije, akvizicijom Novosadske Banke, najstarije finansijske institucije u zemlji, koja je osnovana 1864. godine kao Novosadska štedionica, prva štedionica te vrste. Erste Banka je članica Erste Grupe, jedne od vodećih kompanija za pružanje finansijskih usluga na području srednje i istočne Evrope, osnovane pre više od dva veka. Mrežu Erste Banke u Srbiji danas čini 87 filijala za rad sa stanovništvom, kao i četiri komercijalna centra, u okviru kojih preko 1.350 zaposlenih opslužuje skoro 500.000 klijenata.

Fokus Erste Banke je na poslovanju sa stanovništvom, lokalnim zajednicama i malim i srednjim preduzećima. Banka ima jaku poziciju na tržištu i u segmentu velikih korporativnih klijenata, a jedan je od lidera i u finansiranju projekata OIE, kao i projekata u oblasti nekretnina. Odgovoran pristup finansiranju suštinski je utkan u poslovanje Erste Banke i njeno strateško opredeljenje da doprinosi održivoj budućnosti za klijente, zaposlene i zajednicu. Prepoznavši klimatske promene kao jedan od najvećih globalnih izazova današnjeg društva, Banka je posvećena finansiranju različitih projekata energetske efikasnosti i obnovljivih izvora energije.

U skladu sa principima svojih osnivača, Erste Banka pruža podršku svojim klijentima kako bi, verujući u svoje ideje i potencijale, donosili dobre finansijske odluke – kako za sebe i svoje bližnje, tako i za rast i razvoj svojih poslovnih poduhvata.

Informacije

Radno vreme

ponedeljak-petak 09:00 - 17:00, subota 09:00 - 13:00

KONTAKT I REZERVACIJE

+382117555800

EMAIL

[email protected]

Lokacija

4A, Bulevar Vudroa Vilsona, Београд, Србија.

WEBSITE

https://www.erstebank.rs/

INSTAGRAM

@erstebankasrbija

TWITTER

https://twitter.com/ErsteBankSrbija

LINKEDIN

https://www.linkedin.com/company/erste-bank-serbia

YOUTUBE

https://www.youtube.com/user/ErsteBankSrbija

TIK TOK

https://www.tiktok.com/@erste.banka.srbija

Lokacija

Erste Bank a.d. Novi Sad, Erste Bank a.d. Novi Sad, Bulevar Vudroa Vilsona, Београд, Србија

Kontakt
Povratak na vrh