Hello smile dental clinic & shop

Hello smile dental clinic & shop

Dobro došli u našu modernu stomatološku ordinaciju, gde se briga o vašem osmehu pretvara u našu strast. Smeštena u elitnom delu grada, naša ordinacija pruža vrhunsku stomatološku negu, dok je udobnost i sigurnost pacijenata naš glavni prioritet.

Naš prijateljski i stručan tim stomatologa posvećen je pružanju izvanredne usluge koristeći najnovije tehnologije i metode lečenja.

U našoj ordinaciji, posedujemo najsavremeniju opremu za dijagnostiku i lečenje kako bismo obezbedili precizne i efikasne rezultate. Bez obzira da li ste došli na rutinski pregled, kozmetički tretman ili složeniji zahvat, budite uvereni da ćete dobiti personalizovanu negu prilagođenu vašim potrebama i željama. Pored pružanja stomatološke nege vrhunskog kvaliteta, takođe se trudimo da edukujemo naše pacijente o važnosti oralne higijene i preventivnih mera.

Pored stomatološke nege, naša ordinacija takođe nudi prodaju svih proizvoda za oralnu negu Hello smile, uključujući različite proizvode za izbeljivanje zuba i naš najnoviji dodatak – Hello smile paste za zube u 6 različitih ukusa.

Posetite nas danas i doživite razliku koju naša stomatološka ordinacija može napraviti za vaš osmeh i celokupno oralno zdravlje. Vaš osmeh je naša najveća nagrada, i uzbuđeni smo što smo deo vaše stomatološke priče.

Informacije

Radno vreme

Ponedeljak - Petak 11:00 - 19:00

KONTAKT I REZERVACIJE

+38162200170

Lokacija

14a, Херцеговачка, Београд, Србија.

WEBSITE

https://hellosmiledental.rs/

INSTAGRAM

@hellosmile.dental

FACEBOOK

https://www.facebook.com/profile.php?id=61558097437812

TIK TOK

https://www.tiktok.com/@hellosmile_dental

Lokacija

Hello Smile Dental Clinic & Shop, Hello Smile Dental Clinic & Shop, Hercegovačka, Београд, Србија

Kontakt
Povratak na vrh