EURODOM TILE & STYLE

EURODOM TILE & STYLE

NOVA DIMENZIJA LUKSUZA

Jedinstveni koncept salona EURODOM TILE & STYLE, u Bulevaru Vudroa Vilsona 8a, u Beogradu na vodi, donosi magično iskustvo življenja i kupovine.

U enterijeru gde se prepliću mašta i funkcionalnost, otmenost i jednostavnost, predstavljamo luksuzne elemente za dom najprestižnijih dizajnerskih kuća.

Pod sloganom alhemija življenja, uvodimo jedinstven koncept kao amalgam vrhunskog estetskog doživljaja i kupovine.

U salonu možete osetiti kako je biti jedno sa enterijerom koji je opremljen elementima renomiranih brendova kao što su Florim, Gessi, Flaminia, Catalano, Mutina, Fantini, Appiani, Jacuzzi i drugih vodećih svetskih proizvođača.

MAGIČNO ISKUSTVO KUPOVINE

EURODOM TILE & STYLE je mesto gde se vaša imaginacija i dodir sa enterijerom stapaju u vaš idealan prostor kroz jedinstveno iskustvo kupovine. Naši zaposleni daju posebnu notu izložbenom konceptu, i tu su da vas povedu u avanturu upoznavanja sa asortimanom i pomognu prilikom izbora.

O BRENDU

EURODOM je porodična firma koja se već 20 godina bavi prodajom kompletne opreme za kupatilo.

1995. godine – Pod nazivom Kupatilo trade, osnivači firme, porodica Aćimović, otvaraju svoj prvi salon keramike u ul. Bulevar kralja Aleksandra.
1996. godine – Otvoren je novi salon keramike površine 160 m2 u dva nivoa u ul. Bulevar kralja Aleksandra 388.
1997. godine – Počinje sa radom drugi salon keramike površine 160 m2 u dva nivoa u ul. Ruzveltova 16 i od tada Eurodom postaje ne samo distributer već i uvoznik kompletne opreme za kupatilo renomiranih proizvođača iz Italije.
1998. godine – Stalno investiranje u razvoj firme i potreba da se klijentima pokaže više i da im se pruži što bolja usluga, naveli su osnivače firme da 2007. godine otvore još jedan salon površine 1000 m2 u ul. Nikole Grulovića 71e.

Osim velikog broja arhitekata i saradnika firme iz zemlje i inostranstva, kao gost na dan otvaranja salona u Eurodom je došao i g.din Paolo Pininfarina iz poznate italijanske dizajnerske kuće Pininfarina. Tom prilikom održao je kraće predavanje o tome koliko je važna saradnja između dizajnera i proizvođača u stvaranju proizvoda koji mogu da zadovolje i najzahtevnije klijente.

2023. godine – U Beogradu na vodi predstavljen je novi koncept salona EURODOM TILE & STYLE, koji nudi jedinstveno iskustvo kupovine luksuznih elemenata za dom vodećih svetskih proizvođača.

Informacije

Radno vreme

Ponedeljak - Petak: 09:00 - 20:00
Subota: 09:00 - 15:00

KONTAKT I REZERVACIJE

011 38 09 543, +38163 342 956

EMAIL

[email protected]

Lokacija

8a, Bulevar Vudroa Vilsona, Београд, Србија.

INSTAGRAM

@eurodomsaloni

FACEBOOK

https://www.facebook.com/Eurodomsaloni

WEBSITE

https://eurodomsaloni.rs

Lokacija

Bulevar Vudroa Vilsona 8a, Bulevar Vudroa Vilsona 8a, Beograd, Srbija

Kontakt
Povratak na vrh