Star kids

Star kids

Star kids je igraonica za najvažnije porodične trenutke dizajnirana za naše najmlađe i ujedno kafić u kom će roditelji moći da se opuste dok njihovi mališani uživaju u prostoru koji je pre svega bezbedan i specijalno osmišljen kako za bebe tako i za stariju decu.
Naša igraonica namenjena je pre svega za proslave rođendana, ali i za pauzu tokom sunčanih dana koje ćete provesti u šetnji kraj reke. Za porodične trenutke i rođendane koje će vaši najmlađi pamtiti nudimo vam prostor koji ćete prosto obožavati jer se izdvajamo od drugih. A ukoliko se pitate po čemu smo jedinstveni – to su svakako lokacija u najluksuznijem delu grada, Beogradu na vodi, dizajn enterijera za koji se pobrinuo stručni tim vodeći računa o svakom kutku za vaše mališane, ali i prostorom prilagođenom i bebama – jer one zaista zaslužuju poseban tretman.

Ako tražite nezaboravnu i jedinstvenu zabavu za vašu decu onda smo mi pravi izbor! Jer mi smo igraonica sa dušom! Ceo prostor možete iznajmiti za privatne proslave ili uživajte sa svojom porodicom u dečijim osmesima, jer oni su naš imperativ.

Vidimo se!

Informacije

Radno vreme

10:00 - 22:00 svaki dan

KONTAKT I REZERVACIJE

+381 69 555 4004

EMAIL

[email protected]

Lokacija

19, Херцеговачка, Београд, Србија.

WEBSITE

http://www.starkidsigraonica.rs/

INSTAGRAM

@starkids_igraonica

Lokacija

Star Kids Igraonica, Star Kids Igraonica, Hercegovačka, Beograd, Srbija

Kontakt
Povratak na vrh