Stanovi sa dvorištem

Oaza zelenila u srcu grada

Upoznajte život inspirisan prirodom!

Belgrade Waterfront Vam predstavlja novu ponudu stanova sa izlaskom na dvorište koje unosi radost u Vaš dom! Prostrane terase stanova u prizemlju okružene su zelenim baštama sa živom ogradom koja kreira intimniju atmosferu i daje osećaj privatnosti. Stanovi su ušuškani u zelenilo, uz sve mogućnosti koje nudi centar grada i idealna lokacija na kojoj se nalaze. Odabirom stana sa baštom, birate potpuno novi život u bajkovitom okruženju koje pruža sve mogućnosti za ispunjeno slobodno vreme sa porodicom i prijateljima.

PARK-ICON

Blizina Savskog parka

rooftopool-svg-min

Blizina sportskog centra

GARAGE-ICON-min

Pristup garaži

restaurant-svg-min

Kafići i restorani

kindergarten

Blizina vrtića i škole

PRIVATNO-DVORISTE-1024x1024

Privatno dvorište

Stan-sa-dvoristem-u-Beogradu

Ograničen broj stambenih jedinica

Samo ograničen broj stambenih jedinica imaće privilegiju posedovanja privatne bašte — savršenog okruženja za porodično okupljanje na otvorenom ili zabavu gostiju

NOVI ŽIVOT U SAVRŠENOM OKRUŽENJU

Živite punim plućima u blizini svih gradskih dešavanja, ali okruženi prirodom.

 

Stanovi-sa-dvoristem-u-zgradi-BW-Nika
Stanovi-sa-dvoristem-u-zgradi-BW-Quartet

ŽIVOT NA NAJBOLJOJ LOKACIJI

Stanovi sa dvorištem nalaze se u blizini Savskog trga, Savskog parka i sportskog centra BW Apollo, kao i mnogih sadržaja za zdrav i ispunjen život.

Investirajte u vašu budućnost i budućnost vaše porodice!

Iskoristite specijalan plan otplate na 7 rata uz 0% kamate tokom izgradnje.

Belgrade-Waterfront-7-rata-0-kamata
Stan-sa-dvoristem-u-centru-Beograda

Bašta u zagrljaju grada

Korisnici bašta imaće potpunu privatnost, a posebno ističemo i to da su bašte podignute za 60cm od nivoa pristupnog puta. Dodatna vizuelna barijera je ostvarena pojasom zelenila.

Novi stanovi sa dvorištem posebno su namenjeni porodicama sa decom, kao i svima onima koji žele da budu u blizini svih gradskih dešavanja, ali okruženi prirodom. Uživaćete u vrhunskom kvalitetu, centralnoj lokaciji i zelenom okruženju koje je pravi izbor za srećniji život.

FAZA IZGRADNJE

Izgradnja Beograda na vodi teče glatko. Svakog meseca postavljamo novi video kako biste mogli da pratite napredak radova.

Pogledajte kako napredujemo.

Kontakt
Povratak na vrh