U Beogradu na vodi prodat jubilarni 6000. stan

U Beogradu na vodi prodat jubilarni 6000. stan

U najmodernijem prestoničkom naselju Beogradu na vodi, smeštenom u samom centru grada, na obali Save, prodat je jubilarni 6000. stan. Podatak da se u ovom beogradskom naselju u proseku proda više od 110 stanova mesečno mnogo govori o poverenju kupaca u ovu kompaniju i o kvalitetu gradnje. Reč je o naselju koje se gradi po najvišim standardima, pored toga što stanarima pruža sadržaje koje sasvim sigurno neće naći na drugim mestima u Beogradu.

Vrhunski kvalitet stanova i fantastična lokacija uticali su i na odluku jubilarnog 6000. kupca da izabere stan baš u Beogradu na vodi. U pitanju je Dragana Bošković, a njen izbor je pao na zgradu BW Nika.

Zgrada BW Nika

„Odavno planiramo kupovinu stana na ovoj lokaciji, jer nadohvat ruke imamo dosta raznovrsnih sadržaja za sve članove naše porodice. Pored ovih prednosti, odgovarale su nam pogodnosti plaćanja u ratama bez kamate, a i cena je dosta realna za današnje tržište nekretnina. Još kada se zna da u u tu cenu ulaze ne samo kvadrati, nego i razni drugi sadržaji u zgradi i njenoj neposrednoj blizini, onda je ovo zaista dobitna kombinacija“, zaključuje Dragana Bošković.

Stan u zgradi BW Nika

Porodica Bošković jedva čeka da preuzme ključeve od svog novog stana sa velikim prozorima i terasom s koje će uživati u najlepšem pogledu. Ovu četvoročlanu porodicu dodatno je privuklo to što BW Nika, kao i sve ostale zgrade Beograda na vodi, na ulazu ima lobi sa recepcijom i obezbeđenjem, a ljubazno osoblje će im u svakom trenutku biti na raspolaganju i pomoći oko raznih svakodnevnih obaveza, poput zakazivanja pregleda kod doktora, rezervacije mesta u restoranu i sl. U ovoj zgradi postoji i prostorija za čišćenje šapica kućnih ljubimaca nakon šetnje, dok služba za održavanje vodi računa o tome da sve u zgradi i oko nje funkcioniše kako treba.

Kao najveću prednost Dragana ipak izdvaja blizinu najmodernijeg sportskog centra BW Apollo, koji se idealno uklapa u životni stil njene porodice.

BW Apollo center

„Kada smo videli kako će izgledati sportski centar koji nam je praktično na kućnom pragu, odmah smo sebe zamislili u takvom okruženju. Vodimo vrlo aktivan i dinamičan život, tako da se veoma radujemo što će nam teretana, zatvoreni bazen, sauna i spa centar biti ispred same zgrade“, ističe Dragana.

Na rekreaciju će njenu porodicu takođe inspirisati i sadržaji obližnjeg Savskog parka, gde stanari Beograda na vodi, a isto tako i Beograđani iz drugih delova grada, rado dolaze da trče, voze bicikl ili odigraju partiju basketa. Draganina deca su već velika da bi uživala u toboganima, ljuljaškama i sličnim zanimacijama za najmlađe, ali zato u blizini imaju druge sadržaje kojima se raduju.

Šetalište Sava Promenada

„S obzirom na to da su u uzrastu od 14 i 16 godina, interesovanje za park su zamenili tržni centri i drugi sadržaji koje vole tinejdžeri. Znate već o čemu govorim. IMAX bioskop i igraonica s laserima u Galeriji , kafići i restorani s pogledom na reku, poziranje na Sava Promenadi pored Kule za najlepše slike za Instagram – sadržaja je toliko da će im biti teško da odluče gde će pre“, priznaje Dragana.

Buddah Bar restoran u Beogradu na vodi

Porodica Bošković ima i svoj omiljeni lokal u kraju u kojem voli da provodi vreme. U pitanju je restoran „Buddha-bar“. A kada se zažele mira i privatnosti, na raspolaganju im je prostrano unutrašnje dvorište sa bujnim zelenilom. Kao i kod ostalih zgrada u naselju, u prizemlju zgrade se nalaze brojni kafići, restorani i prodavnice, dok se u podzemnoj garaži pored parking mesta nalazi i prostor za parkiranje bicikala.

Kontakt
Povratak na vrh