Anđelka Prpić zavirila u četvorosobni stan BW Residences

Anđelka Prpić zavirila u četvorosobni stan BW Residences

Glumica Anđelka Prpić družila se danas sa fanovima na promotivnom štandu Belgrade Waterfront u šoping centru „Ušće“.

Dobro raspoložena Anđelka potpisivala je autograme i fotografisala se sa fanovima, odgovarajući na njihova pitanja. Boravak na promotivnom štandu Belgrade Waterfront iskoristila je da uz pomoć VR naočara prošeta jednim od stanova u kuli A stambenog kompleksa BW Residences, čija je izgradnja u toku.

„Virtuelna realnost mi je omogućila da prođem dnevnom i spavaćom sobom, da zavirim u kuhinju i kupatilo. Iskustvo je neverovatno. Gotovo isto kao da sam se popela na peti sprat BW Residneces i ušetala pravo u nečiju dnevnu sobu. Raspored prostorija i uopšte atmosfera kojom stan odiše mi se dopala. Posebno atraktivna je velika kaskadna terasa, sa koje se pruža fenomenalan pogled na Savu. Mogu sebe da zamislim kako živim sa porodicom u ovakvom stanu“, rekla je Anđelka nakon neobičnog iskustva.

Svi zainteresovani mogu da u prizemlju šoping centra „Ušće“, posete BW štand i uz pomoć VR naočara obiđu jedan od stanova BW Residences, kako bi se uverili u prednosti stanovanja u stambenom kompleksu smeštenom u novom gradskom jezgru u na obali Save i istorijskog i kulturnog srca Beograda.

 

Kontakt
Povratak na vrh