Belgrade Waterfront najavljuje novi prodajni događaj za BW Residences

Belgrade Waterfront najavljuje novi prodajni događaj za BW Residences

• U ponudi će biti stanovi sa jednom, dve, tri i četiri spavaće sobe i direktnim pogledom na Savu i Dunav, kao i buduću Kulu Beograd
• Prodajni događaj biće održan 27. februara sa početkom u 10 sati, po principu registracije zainteresovanih kupaca u BW Galeriji
• Radovi na temeljima BW Residences privode se kraju i uskoro se očekuje početak površinskih radova

Beograd, 10. februar 2016

Belgrade Waterfront najavljuje da će novi prodajni događaj za prvi stambeni kompleks BW Residences u okviru projekta biti održan u BW Galeriji 27. februara 2016. Dve kule, koje su trenutno u izgradnji, nalaze se na ekskluzivnoj lokaciji, tik uz hotel W Belgrade, na obali Save i nude jedan od najatraktivnijih pogleda u Beogradu.

Na prethodnom prodajnom događaju, održanom 3. oktobra 2015. godine, zabeleženo je veliko interesovanje. Građevinski radovi na BW Residences počeli su ceremonijom polaganja kamena temeljca u septembru 2015. godine, a trenutno su u toku završni radovi na temeljima zgrada.

BW Residences su idealno pozicionirane u odnosu na reku i Kulu Beograd. Stanovi imaju panoramski pogled na ušće i Kulu Beograd, jedinstveno obeležje Belgrade Waterfront-a. Kvalitet korišćenih materijala odražava viziju kompanije da stvara objekte superiornog dizajna i visokih građevinskih standarda. Stanovi sa jednom do četiri spavaće sobe imaju velike terase, parket, donje i gornje ugradne kuhinjske delove i ugrađene garderobere, sa različitim rasporedom prostorija.

Kako bi budući stanovnici kompleksa uživali u jedinstvenom iskustvu koje pruža život na obali, BW Residences imaju direktan pristup maloprodajnim i uslužnim objektima na Sava Promenadi, koja je u ovom delu dugačka oko 150 metara. Stanari će imati pristup brojnim ekskluzivnim sadržajima, uključujući zatvoreni bazen, prostor za jogu, odmor i sportske aktivnosti, igraonicu i bazen za decu, krovne terase i plato na kojem će se odvijati čitav niz aktivnosti.

Nikola Nedeljković, generalni direktor Belgrade Waterfront-a, ovim povodom je izjavio: “Posmatrajući napredak građevinskih radova u 2015. godini, postavljanje kamena temeljca za BW Residences, rekonstrukciju dela Sava Promenade i potpisivanje ugovora sa hotelom W Belgrade i Residences at W Belgrade, projekat ubrzano počinje da živi, nudeći izvanredan izbor životnog stila i vrednost za buduće stanare. Prvi prodajni događaj pokazao je da postoji veliko interesovanje domaćih kupaca i dijaspore i očekujemo da se ovaj trend nastavi i 27. februara.”

Potencijalni kupci mogu da se registruju ovde ili na telefon +381 11 788 8 888.

Prodajni događaj biće održan u BW Galeriji 27. februara sa početkom u 10 sati.

Otvorite u Google Maps >>

BW Galerija

<a href=“https://www.google.rs/maps/uv?hl=en&pb=!1s0x475a6553210c3edb:0x7384dca8b9674ac0!2m5!2m2!1i80!2i80!3m1!2i100!3m1!7e1!4shttp://www.eaglehills.com/news-detail-15!5sbelgrade+waterfront+-+Google+Search&sa=X&ved=0ahUKEwiOz7navszKAhWMmh4KHTkdCEYQoioIazAO
„> Otvorite u Google Street View

 

Kontakt
Povratak na vrh