Belgrade Waterfront otvara novi Prodajni centar

Belgrade Waterfront otvara novi Prodajni centar

Beograd 17. jun 2019. godine – Zbog velikog broja zainteresovanih kupaca, kompanija Belgrade Waterfront otvorila je drugi Prodajni centar, pored postojećeg u Karađorđevoj 48. U novom Prodajnom centru svi zainteresovani mogu da dobiju informacije o ponudi stanova u nekoj od deset zgrada novog gradskog kompleksa na desnoj obali Save. Prodajni centar, koji se nalazi u atraktivnom prostoru na Sava Promenadi, u okviru prve useljene stambene zgrade BW Residences, otvoren je za posetioce svakog dana od ponedeljka do subote u periodu od 8 do 22 sata i nedeljom od 10 do 22 sata.

Razumevajući koliko je pri rešavanju stambenog pitanja ili ulaganju u nekretninu potrebna profesionalna podrška, kompanija Belgrade Waterfront već godinama ulaže u kapacitete svojih prodajnih centara, kao i u inovativnu tehnologiju koja je od velike pomoći pri izboru novog doma. U novom Prodajnom centru posetiocima su na raspolaganju touch screen-ovi, na kojima mogu videti ceo projekat iz različitih uglova, uključujući i saobraćajnice, kao i izgled kompleksa od trenutka kad izađe jutarnje sunce, pa do večernjih sati, kada se upale ulična rasveta i svetla u zgradama.

Na touch screen-u moguće je odabrati i opcije koje će prikazati enterijer stanova, izbor stanova prema broju soba, kao i celokupan plan stambenog prostora. Osim toga, dostupan je i fly through video, koji posmatače vodi kroz ceo projekat – kroz bulevar, preko parka, kroz unutrašnjost tržnog centra Galerija Belgrade, sve do novih delova Sava Promenade. Svi virtuelni prikazi urađeni su precizno i srazmerno, omogućavajući posetiocima da iskuse doživljaj boravka u Belgrade Waterfront-u.

Kako u novom, tako i u postojećem Prodajnom centru u Karađorđevoj, osim najsavremenijih tehnoloških mogućnosti, potencijalnim kupcima svakodnevno su na raspolaganju i prodajni savetnici. Njihov posao je da pomognu u snalaženju kroz raznoliku stambenu ponudu Belgrade Waterfront-a, odgovore na pitanja i pruže informacije o životu u novom centru grada, ali i daju vrednu preporuku, posavetuju na osnovu svog bogatog iskustva i zainteresovane kupce provedu kroz objekte u izgradnji.

Kompanija je u martu ove godine otvorila i izložbeni salon u Knez Mihailovoj 27, pod nazivom BW Experience. Na lokaciji u samom centru starog jezgra grada posetioci mogu da razgledaju maketu masterplana, da saznaju više o zgradama u okviru Belgrade Waterfront-a, kao i o ekskluzivnim brendiranim stanovima u Kuli Beograd – The Residences at The St. Regis Belgrade. Osim toga, ovaj izložbeni prostor do sada je ugostio više umetničkih izložbi u okviru kulturno-umetničke inicijative KVART Belgrade Waterfront.

Ukoliko vas zanima život na idealnoj lokaciji, koji spaja osećaj života u skladu sa prirodom sa svim prednostima stanovanja u centru metropole, svoje istraživanje započnite na sajtu www.belgradewaterfront.com, a nakon toga posetite neki od dva Prodajna centra kompanije.

 

Kontakt
Povratak na vrh