Belgrade Waterfront predstavio nove projekte na Realty World Forum Vienna 2018

Belgrade Waterfront predstavio nove projekte na Realty World Forum Vienna 2018

Belgrade Waterfront je na ovogodišnjem „Realty World“ forumu predstavio masterplan, aktuelne projekte i mogućnost investiranja u oblasti nekretnina. Forum je održan u Beču od 12. do 14. aprila u hotelu Palais Hansen Kempinsky. Ovaj događaj okuplja brojne investitore i profesionalce iz oblasti nekretnina oko zajedničke teme istraživanja investicionih mogućnosti širom sveta.

Zainteresovani pojedinci mogli su da saznaju više o najnovijoj stambenoj zgradi, BW Magnolia, dizajniranoj da obezbedi miran život u samom srcu grada. BW Magnolia je savršen izbor za one u potrazi za idiličnom atmosferom, dok istovremeno nudi sve što je potrebno za udoban život u blizini ključnih poslovnih i istorijskih atrakcija Beograda.

Kula Beograd, impresivna zgrada koja će predstavljati pravu turističku atrakciju kao buduća najviša zgrada u zemlji, bio je jedan je od najzanimljivijih projekata na Forumu. Kula Beograd ugostiće ekskluzivni brend St. Regis, koji će u njoj otvoriti svoj sedmi hotel u Evropi, što Beograd stavlja na mapu najprestižnijih evropskih gradova.

 

Kontakt
Povratak na vrh