Dan košarke na Sava Promenadi

Dan košarke na Sava Promenadi

Košarkaši Crvene Zvezde i Partizana Branko Lazić i Stefan Birčević družili su se sa posetiocima Sava Promenade i beogradskim osnovcima i na taj način najavili početak predstojeće košarkaške sezone.

Druženje sa posetiocima Sava Promenade počelo je zagrevanjem na spravama na otvorenom.

„Vežbanje kod dece je važno ne samo za fizički razvoj, već i za bolju koncentraciju. Posebno je značajno vežbanje na otvorenom, jer ne košta ništa, a veoma je zdravo. Na prostorima kao što je Sava Promenada, gde imate sprave za vežbanje na otvorenom, možete da uradite većinu osnovnih vežbi za sve mišićne grupe“, rekao je Lazić.

Lazić i Birčević bili su kapiteni timova „Kula A“ i „Kula B“, nazvanih po kulama u okviru BW Residences, stambenog objekta koji niče uz Savsko šetalište. Timovi su bili sastavljeni od učenika beogradskih osnovnih škola. Kao pravi kapiteni, sportisti su bodrili male košarkaše, pokazajući im trikove koji će im omogućiti da ponesu titulu najboljeg šutera Sava Promenade na Belgrade Waterfront košu.

„Za one koji brinu o zdravom životu, stanovi u okviru BW Residences su dobra prilika da ulože u svoj budući dom, jer će na nekoliko koraka od stana imati na raspolaganju sportske terene, biciklističku stazu, sprave za vežbanje na otvorenom i stazu za šetnju pored reke. Više nema izgovora da su zdrav život i aktivno bavljenje sportom skupi, jer će stanarima ovog kompleksa sve što je potrebno biti na dohvat ruke potpuno besplatno“, istako je Birčević.

Tokom celokupnog programa, Branko Lazić i Stefan Birčević družili su se sa posetiocima, uz fotografisanje i potpisivanje autograma.

 

Kontakt
Povratak na vrh