Defile ukrašenih plovila na Sava Promenadi

Defile ukrašenih plovila na Sava Promenadi

Vesela karnevalska atmosfera i reka ispunjena plovilima i ove godine obeležili su 14. Beogradski karneval brodova, koji je održan na Sava Promenadi, u okviru Belgrade Waterfront-a. Specijalno ukrašeni brodići, jedrilice i čamci iz beogradskih marina zabavili su mnogobrojne posetioce defileom između Brankovog mosta i mosta Gazela.

Dok su sa omiljenog šetališta jedni gledali karneval plovila na reci, drugi su se zabavili raznovrsnim sadržajima koji su obuhvatili radionice zabavno-edukativnog karaktera, gusarski kutak, mađioničare, akrobate, ljude na štulama i brojna druga dešavanja. U okviru programa na obali, organizovana je i Eko zona, gde su posetioci imali prilike da isprobaju organsku hranu i domaće proizvode.

I ove godine na Beogradskom karnevalu brodova za dobru atmosferu pobrinuli su se poznati domaći muzički bendovi, a karneval je završen proglašenjem najlepše ukrašenog broda i veličanstvenim vatrometom.

Karneval brodova već četrnaest godina za redom predstavlja jedinstveni događaj porodičnog karaktera koji za cilj ima afirmaciju rekreativno-sportskih aktivnosti i promociju prestoničkih reka.

 

Kontakt
Povratak na vrh