Dodela priznanja Blic Honours u Frankfurtu

Dodela priznanja Blic Honours u Frankfurtu

Kompanije Belgrade Waterfront i Ringier Axel Springer okupile su na svečanom događaju u Frankfurtu  najistaknutije pojedince srpske dijaspore. Tom prilikom, dodeljena su i priznanja Blic Honours za 10 najistaknutijih Srba u Frankfurtu, a zvanice su nakon toga imale priliku i da se upoznaju sa ponudom brendiranih stanova  The Residences at The St. Regis Belgrade.

Prisutne je u ime kompanije Belgrade Waterfront pozdravio menadžer prodaje Milovan Savić, koji je istakao da  ovih deset posvećenih, vrednih i uspešnih ljudi na najbolji način predstavljaju Srbiju u inostranstvu i pomažu da slika o njoj bude pozitivnija.

„Kako bi doprinela stvaranju još lepše slike Srbije u stranim zemljama i podstakla dalje poduhvate naših ljudi, kompanija Belgrade Waterfront nastaviće da prepoznaje i u prvi plan ističe najbolje srpske ambasadore. Frankfurt je prvi, ali ne i poslednji na našem putu isticanja uspeha, koji ne sme da ostane skriven,“ dodao je Savić.

Prisutni su imali priliku da se upoznaju sa ponudom prestižnih brendiranih stanova The Residences at The St. Regis Belgrade, koji će biti smešteni u Kuli Beograd. Ekskluzivni stanovi uređeni po najvišim standardima industrije pretvoriće svetski poznate St. Regis hotelske pogodnosti u svakodnevicu. Na dodeli nagrada, zvanice su mogle da virtuelnom turom prošetaju kroz Belgrade Waterfront, kao i da pogledaju maketu Kule Beograd.

 

Kontakt
Povratak na vrh