Galerija dobila prestižno priznanje European Property Awards u dve kategorije

Galerija dobila prestižno priznanje European Property Awards u dve kategorije

Galerija je osvojila prestižnu međunarodnu nagradu u oblasti nekretnina European Property Awards, i to u čak dve kategorije – Najbolje arhitektura tržnog centra (Retail architecture) i Najbolji šoping centar (Retail Development). Nezavisni međunarodni žiri sa sedištem u Londonu, sastavljen od oko stotinu eminentnih stručnjaka, svake godine nagrađuje najbolje kompanije u oblastima nekretnina i maloprodaje, a sada se, po prvi put, među nagrađenima našla i najveća šoping, zabavna i gastronomska destinacija u jugoistočnoj Evropi.

„Ponosni smo na to što je Galerija na naše tržište donela brojne novitete. Naš jedinstveni program lojalnosti omogućava kupcima da skeniranjem računa kroz aplikaciju povrate deo utrošenog novca i ostvare brojne druge pogodnosti. Galerija posetiocima nudi oko 300 međunarodnih i domaćih brendova predstavljenih kroz inovativne koncepte i oko 50 kafića i restorana sa lokalnom i internacionalnom kuhinjom, od kojih se većina nalazi na Sava Promenadi, sa impresivnim pogledom na reku. Jedini na Balkanu imamo bioskop sa najsavremenijom IMAX® laserskom tehnologijom, koja na džinovskom platnu Cineplexx Galerija bioskopa postavlja nove standarde gledanja filmova. Zabavni sadržaji i događaji koji se ovde organizuju tokom cele godine potvrđuju da je Galerija šoping, zabavna i gastronomska destinacija koja u naš region donosi svetske standarde“, istakla je Zorana Burlić, direktorka kompanije Belgrade Waterfront.

European Property Awards deo je International Property Awards, prestižne nagrade koja se dodeljuje za vrhunska dostignuća u oblasti nekretnina, razvoja, arhitekture, dizajna enterijera i marketinga u stambenom i komercijalnom sektoru. Nagrade su prepoznate kao zlatni standard za izvrsnost u industriji nekretnina.

Osim što je najveći šoping centar u regionu, Galerija je dizajnirana tako da se svojim izgledom savršeno uklapa u ambijentalnu celinu pored reke. Eksterijerom dominiraju kamen i staklo i predstavljaju idealan dodatak obali Save, dok je enterijer u potpunosti inspirisan urbanom atmosferom i eklektičnom arhitekturom srpske prestonice. Galerija, zapravo, predstavlja svojevrstan omaž Beogradu, njegovim ulicama i trgovima. Tako u njoj možete prošetati Kula trgom, popeti se na Savski trg ili osetiti vibrantni duh Sava avenije, Gradske ulice ili Avenije Beograd.

Galerija je prethodno dobila nagradu EuropaProperty CEE Retail & Marketplace Award za 2021. godinu u kategoriji za najbolji veliki tržni centar u Centralnoj i Istočnoj Evropi.

Kontakt
Povratak na vrh