Master plan Belgrade Waterfronta predstavljen u Harrods-u

Master plan Belgrade Waterfronta predstavljen u Harrods-u

Master plan Belgrade Waterfront izložen je u prestižnoj londonskoj robnoj kući Harrods, Knightsbridge. Maketa Beograda na vodi, koju je od kraja jula do danas videlo više od 200.000 posetilaca Harrodsa, prvi put je izložena u Velikoj Britaniji.

Više od stotinu zvanica iz Velike Britanije prisustvovalo je predstavljanju Belgrade Waterfronta, koje je u sredu, 21. septembra, održano u Harrods-u, u saradnji sa Britansko-srpskom privrednom komorom i Harrods Estates. Prisutne je pozdravio ambasador Srbije u Londonu, Njegova Ekselencija Ognjen Pribićević:

Beograd je kulturno i gastronomsko sedište jugoistočne Evrope, a silaskom na reku postaće jedan od najlepših gradova u okruženju“, rekao je Pribićević.

Sir Pol Džadž (Sir Paul Judge), predsednik Britansko-srpske privredne komore, izjavio je povodom ovog događaja da britanske kompanije prepoznaju Srbiju kao dobru destinaciju za investicije:

“Belgrade Waterfront otvara nove poslovne mogućnosti, ali je istovremeno i mesto za život koje nudi najbolje od Beograda i Srbije. Ponosni smo što smo deo ove prezentacije, koja doprinosi još boljoj poslovnoj saradnji Srbije i Velike Britanije”, naveo je Sir Pol Džadž.

Zvanice su imale priliku da saznaju više o novom kompleksu na obali Save, o njegovim turističkim potencijalima i o svemu što nudi projekat koji će promeniti izgled Beograda. Gosti su čuli i detaljne informacije o pogodnostima stanovanja u BW Residences, prvoj stambenoj zgradi, čija će izgradnja biti završena 2018. godine.

 

Kontakt
Povratak na vrh