Najprestižniji svetski brendovi u BW Galeriji

Najprestižniji svetski brendovi u BW Galeriji

Beograd, 10. septembar 2016. godine – Zenith, Chivas, Cerruti, Siniscalchi i Rivolta samo su neki od luksuznih svetskih brendova koji su se predstavili na „Salonu izuzetnosti“ („Salon of Excellence“), najprestižnijoj konferenciji Jugoistočne Evrope posvećenoj industriji luksuza, vrhunskim brendovima i majstorima proizvoda koje karakterše najfiniji ručni rad. „Salon izuzetnosti“ održan je u BW Galeriji u okviru manifestacije „Zenith 24 sata elegancije by Chivas”.

U jedinstvenom enterijeru BW Galerije, posetioci su mogli da vide neke od najcenjenijih i najluksuznijih brendova današnjice i razgovaraju sa njihovim kreatorima, koji izlaze u susret željama najzahtevnijih klijenata.

Želeći da dodatno doprinese promociji i podršci savremenih srpskih umetnika, Belgrade Waterfront je bio domaćin i vrhunskim delima savremenih umetnika iz Srbije – Uroša Đurića, Marije Dragojlović, Bojana Bema, Petra Mirkovića i Milorada Miće Stajčića predstavljenih u okviru „Inicijative za srpsku savremenu umetnost“, novog segmenta manifestacije „24 sata elegancije“.

“Zenith 24 sata Elegancije by Chivas” se po šesti put održava u Beogradu i posvećen je prestižnim brendovima koji su sinonim vrhunskog kvaliteta izrade i majstorstva detalja, a posetiocima pruža nezaboravno iskustvo i mogućnost da podele svoju strast prema klasičnim automobilima, eleganciji, stilu i prefinjenosti.

 

Kontakt
Povratak na vrh