NOVOGODIŠNJI SPEKTAKL SA KULE BEOGRAD

NOVOGODIŠNJI SPEKTAKL SA KULE BEOGRAD

Senzacionalni pirotehničko-laserski šou sa Kule Beograd kakav se retko viđa i nastupi najpopularnijih domaćih izvođača, Jelene TomaševićŽeljka Joksimovića i Marka Louisa, na Sava Promenadi, obeležili su doček nove 2023. godine u Beogradu na vodi, koji je još jednom potvrdio status destinacije svetske klase sa najboljim novogodišnjim proslavama.

Nakon grandioznog odbrojavanja poslednjih trenutaka 2022. godine na medija fasadi Kule Beograd, najviše zgrade u Srbiji i regionu, usledio je impresivni vatromet koji je na nebu iznad Save kreirao pravu novogodišnju svetlosnu magiju.

U ukupnom trajanju od čak osam minuta, vatromet je ispaljivan sa 20 spratova Kule Beograd, sa ukupno 180 pozicija, kao i sa 13 pozicija sa novobeogradske obale Save, u dužini od 1 km, dok su bajkovite scene proslave „najluđe noći“ na savršen način upotpunili jedinstveni vatropadi sa Starog savskog mosta i Gazele, kao i laserski performans nekoliko desetina lasera, najsavremenijih laserskih glava, bimova i LED strobova koji su proizveli zadivljujućih 10.000 svetlosnih efekata.

Specijalno za ovu priliku, komponovana je i muzika u koju su, osim ritmova karakterističnih za Srbiju, utkane melodije Francuske, Velike Britanije, Kine, Rusije i arapskih zemalja, čime je Beograd čestitao Novu godinu praktično čitavom svetu i pokazao da je oduvek bio kosmopolitski grad.

Kontakt
Povratak na vrh