Novogodišnji spektakl svetskih razmera:  Laserski šou, koncerti i vatromet sa Kule Beograd

Novogodišnji spektakl svetskih razmera: Laserski šou, koncerti i vatromet sa Kule Beograd

Senzacionalnim vatrometom i laserskim šou programom sa Kule Beograd, kao i koncertom najpopularnijih domaćih muzičara na Sava Promenadi, Beograđani i gosti grada ušli su u 2022. godinu u velikom stilu, a srpska prestonica dobila je doček dostojan najvećih svetskih metropola.


Grandiozno odbrojavanje sa fasade Kule bilo je uvod u vatromet koji je, osim sa najviše zgrade u regionu, ispaljivan i sa novobeogradske obale, iz osam sistema, sa čak 250 pozicija, uz svetlosnu pratnju 55 moćnih lasera. Vizuelno impresivan događaj upotpunjen je i muzikom specijalno komponovanom za ovu priliku i inspirisanom domaćim etno motivima.


Spektakl je poklon kompanije Belgrade Waterfront sugrađanima i gostima glavnog grada, a vatromet je organizovan u saradnji sa kompanijom „Fireworks by Grucci“, svetskim liderom u pirotehničkim događajima ovog tipa. Da je tako, potvrđuje i činjenica da je „Fireworks by Grucci“ oborio čak 11 Ginisovih rekorda u oblasti vatrometa. Premijerno u novogodišnjoj noći prikazan je i sadržaj na medija fasadi Kule, a svetlosni efekti zadivili su sve prisutne. Slike sa Kule Beograd u novogodišnjoj noći poslate su u svet, a najviša zgrada u regionu pozicionirala se kao novi prepoznatljivi simbol glavnog grada Srbije.


Zvezda večeri, Goran Bregović, usijao je atmosferu zajedno sa trubačima i Tifom, sa kojim je pevao hitove grupe Bijelo dugme. Za fenomenalan provod, pored Brege i Tife, bili su zaduženi Angellina, Coby i Saša Kovačević.

Kontakt
Povratak na vrh