Odbojkašica Milena Rašić prošetala stanom u BW Residences

Odbojkašica Milena Rašić prošetala stanom u BW Residences

Reprezentativka u odbojci Milena Rašić obišla je promotivni štand Belgrade Waterfronta u šoping centru Ušće, družila se sa navijačima i upoznala se sa projektom koji je u Beograd doneo novi koncept stanovanja.

VR naočare omogućile su joj da prošeta jednim od stanova u kuli A BW Residences i oseti atmosferu budućeg stambenog kompleksa čija je izgradnja u toku.

„Impresionirana sam onim što sam videla. Virtuelna realnost mi je omogućila da se prošetam četvorosobnim stanom, prođem kroz dnevnu sobu i spavaću sobu, kuhinju, kupatilo i terasu i zamislim sebe kako uživam u jednom od najboljih pogleda na reku u gradu. Moram da priznam da sam tek sad nestrpljiva da uživo posetim prvi deo kompleksa, koji je najavljen za 2018. godinu“, izjavila je Milena nakon neobičnog iskustva. Naša odbojkašica koja trenutno igra u ekipi VakifBank iz Istanbula ističe da je najveća prednost Belgrade Waterfronta u univerzalnosti, jer nudi sve što je potrebno za život, bilo da je reč o profesionalnoj ili porodičnoj sferi.

Maketa projekta Belgrade Waterfront biće izložena do kraja novembra u šoping centru „Ušće“, a svi zainteresovani posetioci moći će da iskoriste VR naočare za virtuelnu šetnju kroz jedan od stanova u kompleksu BW Residences.

 

Kontakt
Povratak na vrh