Otputujte na skijanje u centru Beograda!

Otputujte na skijanje u centru Beograda!

Godina za nama promenila je mnogo toga, a jedna od stvari koje smo se odrekli su putovanja. Ako ove zime ne putujete na neku od omiljenih destinacija za skijanje i odmor, rešenje postoji i to jako blizu!

Galerija Belgrade ljubiteljima skijanja omogućava da uživaju u ovom zabavnom sportu uz pomoć ski simulatora na Sava Promenadi. Doživite nezaboravnu skijašku avanturu uz pogled na reku svakog dana osim ponedeljka od 12 do 17 časova. Za početnike ili one manje vešte na stazi, tu je instruktor koji će vas uvesti u osnove ovog sporta, dok će iskusni skijaši uz pomoć profesionalaca savladati nove, napredne tehnike.

Kako biste bili među onima koji će ove zime steći novu veštinu ili usavršiti svoje znanje, dovoljno je da preuzmete Galerija Belgrade mobilnu aplikaciju i postanete član programa lojalnosti „Moj Beograd“. Na ovaj način dobijate 15 minuta besplatnog skijanja svakog dana, a ukoliko ste već napredovali kroz nivoe programa, vreme skijanja se produžava.

„Moj Beograd“ je program lojalnosti koji vam novac potrošen za kupovinu u Galeriji vraća u bodovima, a kada sakupite najmanje 25.000 bodova, naredni račun možete da umanjite za 500 dinara. Dovoljno je samo da uz pomoć Galerija Belgrade aplikacije skenirate račune, a svaki utrošen dinar pretvara se u jedan bod. Članovi programa prilikom svakog ulaska u Galeriju dobijaju nagradni kupon „Ogrebi i osvoji“, iza koga se kriju iznenađenja i popusti, a napredovanje kroz nivoe programa donosi mesečne nagrade i druge pogodnosti.

Krenite u svoju ski avanturu u Galeriji Belgrade!

Kontakt
Povratak na vrh