Otvoren prvi vrtić u okviru Belgrade Waterfront-a

Otvoren prvi vrtić u okviru Belgrade Waterfront-a

Beograd, 5. oktobar 2019. godinePrvi vrtić Belgrade Waterfront-a, „Futurino“, otvoren je u nedavno useljenoj stambenoj zgradi BW Vista. Obdanište predstavlja izuzetnu prednost za porodice sa decom koje žive u novom centru grada i kojima će vrtić u neposrednoj blizini olakšati svakodnevne obaveze. Prvi mališani su u „Futurino“ krenuli početkom septembra.

Belgrade Waterfront neprestano obogaćuje ponudu svojih sadržaja, kako bi stanarima i posetiocima na jednom mestu pružio sve što im je potrebno za lagodniju i kvalitetniju svakodnevnicu. U okviru projekta na obali Save već su otvoreni kafići i restorani jedinstvenog koncepta, kao i prodavnica, cvećara, apoteka i saloni lepote. Najnovija pogodnost, koju će moći da koriste kako stanari, tako i drugi sugrađani, upravo je vrtić „Futurino“.

Želimo da stanarima ponudimo više od kvalitetnih domova. Zato stvaramo moderno okruženje u kojem je sve što im je neophodno za ispunjen život dostupno na samo nekoliko minuta od kućnog praga“, rekao je Nikola Nedeljković, generalni direktor Belgrade Waterfront-a. „Verujemo da će otvaranje vrtića, prvo u BW Vista, a zatim i u drugim stambenim zgradama, stanarima uštedeti dosta vremena, koje mogu da kvalitetno provedu sa svojim najmilijima“, dodao je Nedeljković.

U vrtiću „Futurino“, svako dete uči u skladu sa sopstvenim interesovanjima i pomerajući granice svojih mogućnosti. Prostor vrtića opremljen je moderno dizajniranim nameštajem, prilagođen potrebama dece i bogat različitim „Montesori“ didaktičkim materijalima koji su osmišljeni u skladu sa potrebama dece raznih uzrasta. Umirujući pastelni tonovi stvaraju ugodnu atmosferu za igranje i učenje, čineći prostor veselijim, a boravak dece prijatnijim. Tematske celine namenjene igri i različitim edukativnim aktivnostima pažljivo su osmišljene. Velika terasa koja se nadovezuje na atraktivni enterijer idealna je za igranje na svežem vazduhu.

Pored vrtića, u sklopu Belgrade Waterfront-a u narednom periodu otvoriće se i dve osnovne škole. Mališani već uživaju u nekoliko jedinstvenih dečijih igrališta i zabavnim, edukativnim i sportskim aktivnostima duž Sava Promenade. Novi park, veličine četiri fudbalska terena i udaljen samo dva minuta šetnje od BW Vista i vrtića Futurino, ponudiće dodatne mogućnosti za igru, druženje i rekreaciju cele porodice.

 

Kontakt
Povratak na vrh