Počinje prodaja stanova BW Residences u okviru projekta Belgrade Waterfront

Počinje prodaja stanova BW Residences u okviru projekta Belgrade Waterfront

• Prodaja stanova u kompleksu BW Residences počinje u subotu, 03. oktobra 2015. godine, u 10.00 časova, po principu registracije zainteresovanih za kupovinu
• U ponudi su stanovi u rasponu od jednosobnih do četvorosobnih, sa izuzetnim pogledom na reku i direktnim pristupom Sava Promenadi
• Kompleks se nalazi na jedinstvenoj lokaciji u srcu Beograda, u okviru projekta Belgrade Waterfront

Beograd, 03. oktobar 2015: Belgrade Waterfront najavljuje prodaju prvih stanova u okviru dve stambene kule BW Residences, koja će biti organizovana u Galeriji Belgrade Waterfront u subotu, 03. oktobra 2015. godine. Dve kule su pozicionirane na ekskluzivnoj lokaciji duž reke Save, u okviru jednog od najvećih projekata u Beogradu.

Kompleks BW Residences ima u ponudi jednosobne, dvosobne, trosobne i četvorosobne stanove različitog dizajna i sadržaja. Stanovi će imati velike terase, bašte i predivan pogled na reku Savu i promenadu uz veliku količinu dnevne svetlosti i prirodne provetrenosti. Njihov dizajn se aktivno prožima sa rekom i nadovezuje na gradske parkove, istorijske celine i gusto naseljene delove grada stvarajući novo dinamično životno okruženje pored reke.

Moderan dizajn i mnoštvo sadržaja ističu urban i inspirativan životni stil koji ovaj kompleks nudi. Širok spektar sadržaja podrazumeva krovne bašte, dečije igralište i bazen, zatvoren bazen sa prostorijama za presvlačenje, prostor za jogu, odmor i sportske aktivnosti, kao i prostranu krovnu terasu koja nudi brojne mogućnosti budućim vlasnicima stanova. Plato ispred zgrada je dizajniran tako da predstavlja remek delo arhitekture usklađeno sa okruženjem i prostranim zelenim površinama pored reke.

Nerazdvojni segment ovog kompleksa činiće i šetalište uz reku Savu, koje će, osim prostora za odmor, šetnju I druge aktivnosti, biti namenjeno i maloprodajnim i uslužnim objektima u okviru kompleksa.

Generalni direktor kompanije Belgrade Waterfront Nikola Nedeljković ovom prilikom je izjavio: „Veoma smo uzbuđeni zbog početka prodaje prvih stambenih jedinica u okviru projekta Belgrade Waterfront. Početak prodaje predstavlja značajan korak u realizaciji projekta i pruža svima, uključujući i investitore iz celog sveta, priliku da budu deo ovog izvanrednog gradskog jezgra.“

Svi zainteresovani kupci mogu da se registruju putem veb sajta www.belgradewaterfront.com ili telefona 0800 300 888.

Za više informacija kontaktirajte New Moment agenciju putem mejla: [email protected] ili [email protected] ili putem telefona: +381113222315.

O kompaniji Eagle Hills International Properties LLC

Eagle Hills je privatna investiciona kompanija sa sedištem u Abu Dabiju, koja se bavi ulaganjem u nekretnine i kreiranjem novih gradskih celina na internacionalnim tržištima visokog razvojnog potencijala. Usmerena na razvoj urbanih projekata od velikog značaja, kompanija Eagle Hills dizajnira i kreira prostore različitih namena, koji su zasnovani na tehnologijama poslednje generacije i značajno doprinose lokalnom privrednom razvoju. Kompanija trenutno realizuje projekte u Srbiji, Bahreinu, Jordanu, Maroku i Nigeriji.

O projektu Belgrade Waterfront

Belgrade Waterfront, koji će graditi kompanija Eagle Hills, zamišljen je kao novo, moderno gradsko jezgro locirano uz reku Savu u Beogradu, prestonici Srbije. Prostirući se na površini od oko milion kvadratnih metara, sa ukupnom građevinskom površinom od 1,8 miliona kvadratnih metara, Belgrade Waterfront predstavljaće moderan grad unutar grada. Sadržaće stambene jedinice i kancelarije vrhunskog kvaliteta, tržni centar, zdravstvene službe, kao i šetalište uz obalu reke Save u dužini od dva kilometra i javne parkove sa nizom atraktivnih zabavnih sadržaja.

 

Kontakt
Povratak na vrh