Počinje prodaja stanova u BW Magnolia, novoj zgradi Belgrade Waterfront-a

Počinje prodaja stanova u BW Magnolia, novoj zgradi Belgrade Waterfront-a

  • Nova zgrada ponudiće 110 modernih stambenih jedinica različitih veličina
  • Stanari će uživati u mirnoj atmosferi i bujnom zelenilu, uz odličnu povezanost sa poslovnim i istorijskim centrima glavnog grada

Beograd, 25. april 2018. godine – Kompanija Belgrade Waterfront objavila je početak prodaje stanova u najnovijoj zgradi BW Magnolia, dizajniranoj za miran život u samom centru grada. Prodajni dan je petak, 11. maj od 10 sati u Prodajnom centru Belgrade Waterfront-a u Karađorđevoj 48. Prvi kupci imaće prioritet prilikom izbora stanova, a tokom prodajnog dana očekuju ih i najpovoljniji uslovi kupovine.

Sa pogledom na park ispunjen bujnim zelenilom i obiljem dnevne svetlosti, BW Magnolia je pravi izbor za sve koji traže mirnu atmosferu, dok istovremeno u neposrednoj blizini imaju sve što im je potrebno za udoban život.

Smeštena u blizini Save, sa pogledom na Bristol park i okružena zelenilom sa svih strana, ova niskospratnica ponudiće 110 modernih stambenih jedinica različitih veličina – dvosobnih do četvorosobnih stanova smeštenih na četiri sprata, kao i ekskluzivne petosobne penthause. Dizajnirani su tako da zadovolje različite životne stilove, pa većina stanova ima privatni balkon, dok sve apartmane u prizemlju odlikuju privatna dvorišta.

„U skladu sa našom vizijom da Belgrade Waterfront donosi nove ideje za razvoj prestonice, ova zgrada doprineće prepoznatljivom konceptu savršeno izbalansiranog načina života, koji prati celokupan projekat. BW Magnolia je namenjena ljudima koji cene mirno susedstvo, okruženo relaksirajućom prirodom, a žele da budu u blizini reke, starog grada i najpopularnijih delova prestonice“, rekao je Nikola Nedeljković, generalni direktor kompanije Belgrade Waterfront.

Osim što će se nalaziti u prirodnom i zdravom okruženju, stanovi u BW Magnolia izgrađeni su od najkvalitetnijih materijala i u skladu sa najvišim standardima savremenog dizajna, koji ovim domovima pružaju osećaj istinske prefinjenosti. Mladi profesionalci i parovi moći će da izaberu moderne manje apartmane, dok će porodice sa decom više ceniti prostranije stanove, obližnji vrtić i igralište, kao i prodavnice u prizemlju. Bezbedan parking prostor, namenski skladišni prostor, kao i služba za održavanje dvorišta biće na raspolaganju svim stanarima. Svojim kompaktnošću, BW Magnolia predstavlja svojevrstan spoj savremenog arhitektonskog izraza viskokih objekata sa kompaktnošću i intimnošću zgrada niske spratnosti.

Stanari BW Magnolia imaće priliku i da uživaju u svakodnevnim aktivnostima na otvorenom, budući da je u blizini Sava Promenada, idealna za šetnju, trčanje, vožnju bicikla ili za provođenje slobodnog vremena u opuštajućoj atmosferi i na svežem vazduhu. BW Magnolia nalaziće se u neposrednoj blizini 168 metara visoke Kule Beograd, budućeg simbola prestonice, i BW Galerije, najveće šoping destinacije u regionu, što daje dodatnu vrednost ponudi ovih stanova.

Zainteresovani kupci mogu da se registruju putem sajta www.belgradewaterfront.com ili na telefon +381 11 788 8888.

-KRAJ-

O Belgrade Waterfront-u

Belgrade Waterfront predstavlja novu gradsku celinu duž reke Save u Beogradu, glavnom gradu Republike Srbije. Prostirući se na površini od oko milion kvadratnih metara i sa ukupnom građevinskom površinom od 1,8 miliona kvadratnih metara, Belgrade Waterfront je moderan projekat koji gradi kompanija Eagle Hills. Sadržaće stambene prostore i kancelarije, tržni centar sa najpoznatijim svetskim robnim markama, hotele različitih kategorija, obrazovne ustanove, moderne zdravstvene službe, kao i šetalište uz reku, dugačko 1,8 kilometara i parkove sa nizom zabavnih sadržaja.

 

Kontakt
Povratak na vrh