Počinju glavni radovi na još dve stambene zgrade Belgrade Waterfront-a

Počinju glavni radovi na još dve stambene zgrade Belgrade Waterfront-a

Kompanija Gradina izabrana za glavnog izvođača radova na zgradama BW Aria i BW Terra

Dve stambene zgrade Belgrade Waterfront-a, BW Aria i BW Terra, danas su dobile glavnog izvođača radova – domaću kompaniju Gradina. Potpisivanjem ugovora označena je nova faza u izgradnji ovih stambenih objekata, koji će stanarima pružiti različite mogućnosti, poput uređenog zajedničkog dvorišta, dečjeg igrališta i sadržaja za relaksaciju.

„Stambene zgrade u okviru Belgrade Waterfront-a, među kojima su BW Aria i BW Terra, projektovane su tako da unapređuju kvalitet života stanara – blizina reke, parka i odlična povezanost sa svim delovima grada samo su neke od izuzetnih prednosti koje život u novom centru grada donosi. Izgradnju ovih dveju zgrada sa zadovoljstvom smo poverili domaćoj kompaniji Gradina, koja je već dokazala svoju ekspertizu na jednom od naših najzahtevnijih projekata, tržnom centru Galeriji Belgrade“, istakao je Nikola Nedeljković, generalni direktor Belgrade Waterfront-a.

Smeštene na idealnoj lokaciji, u blizini Savskog parka, Sava Promenade, kao i Galerije Belgrade, zgrade BW Aria i BW Terra biće deo uzbudljive stambene četvrti. Urbanističko rešenje ovog bloka takođe predviđa povučenost u odnosu na susedne parcele, te su budućim stanarima obezbeđeni privatnost i osećaj prostranosti, uz dodatan priliv prirodne svetlosti i svežeg vazduha.

„Zgrade BW Aria i BW Terra su oličenje standarda visokog kvaliteta, koji je postao sinonim za Belgrade Waterfront. Ponosni smo što nastavljamo saradnju i što opet imamo priliku da svojim iskustvom doprinesemo izgradnji najvećeg urbanističkog projekta u regionu“, rekao je Đuro Đurđević, direktor „Gradine“.

Arhitekturu zgrada BW Aria i BW Terra, koje je projektovao naš nagrađivani arhitekta Jovan Mitrović, karakterišu po tri kaskadna bloka koje fasadi daju jedinstven izgled, dok stanovi imaju direktan pogled na reku ili grad. U prizemlju zgrada nalaziće se i mnogi maloprodajni lokali.

Za više informacija posetite sajt belgradwaterfront.com i saznajte sve o ovim i ostalim projektima kompanije.

Kontakt
Povratak na vrh