Počinju glavni radovi na stambenim zgradama BW Arcadia i BW Aurora

Počinju glavni radovi na stambenim zgradama BW Arcadia i BW Aurora

Kompanija STRABAG izabrana za glavnog izvođača radova

Beograd, 19. jul 2019. godine – Još dve stambene zgrade u okviru Belgrade Waterfront-a, BW Arcadia i BW Aurora, danas su dobile glavnog izvođača radova – kompaniju STRABAG, koja se već pokazala kao iskusan i pouzdan partner kroz izgradnju dve zgrade koje su deo ovog građevinskog projekta. Potpisivanjem ugovora između dve kompanije označena je sledeća faza u izgradnji novih stambenih objekata, smeštenih u neposrednoj blizini parka u okviru Belgrade Waterfront-a, koji će biti jedna od najvećih zelenih površina u Beogradu.

Obe sa po 244 stana različitih veličina, podzemnim garažama, igralištem za decu i 24-časovnim obezbeđenjem, BW Arcadia i BW Aurora budućim stanarima nude život pun sadržaja u centru grada, sa mnoštvom mogućnosti za rekreaciju i provođenje slobodnog vremena. Osim što se nalaze na izuzetnoj lokaciji preko puta parka, ove stambene zgrade takođe su okružene zelenilom, što ih čini pravim prirodnim oazama mira.

„Ljudi često navode okruženje puno zelenila kao jednu od ključnih prednosti prilikom izbora mesta za život, osim onih standardnih – blizine stajališta gradskog prevoza, centra grada, škola i drugih institucija. Zato su ove dve zgrade pravi izbor za one koji žele da žive nadomak jednog od najvećih beogradskih parkova. Njihovu izgradnju smo sa zadovoljstvom poverili STRABAG-u, u čiji smo se kvalitet i efikasnost već uverili tokom rada na stambenim zgradama BW Vista, u koju je useljenje već počelo, i BW Parkview, na kojoj se radovi privode kraju“, rekao je Nikola Nedeljković, generalni direktor Belgrade Waterfront-a.

Stambena zgrada BW Aurora obuhvatiće i uređene unutrašnje vrtove, te će njeni stanari svakodnevno moći da biraju između boravka u parku i nešto privatnijeg uživanja u svom zelenom kutku. Stanovi u ovoj zgradi i gledaju na park, što se u svetu nekretnina smatra velikom prednošću, a njihova kupovina odličnom investicijom. Budući stanari zgrade BW Arcadia imaće i obdanište u neposrednoj blizini, čineći je savršenim domom za porodice sa mališanima.

Veliki park, koji se nalazi odmah preko puta budućeg najšireg gradskog bulevara, osim prelepog ambijenta ponudiće i brojne sadržaje prilagođene različitim životnim stilovima i generacijama: sportske terene, sezonsko klizalište, restorane i igrališta za najmlađe.

„BW Arcadia i BW Aurora za nas predstavljaju još jedan, veoma važan profesionalni korak napred i upotrebićemo svu svoju međunarodnu ekspertizu i iskustvo kako bismo izgradili i ove dve stambene zgrade vrhunskog kvaliteta, nakon uspešnog angažovanja na BW Vista i BW Parkview“, istakao je prilikom potpisivanja ugovora Dragan Pavelić, generalni direktor kompanije STRABAG Beograd. „Posebno nam je drago što su predstavnici Belgrade Waterfront- a prepoznali naše prethodne zajedničke uspehe i rešili da nastavimo saradnju. Cilj je da, kao i do sada, opravdamo i prevaziđemo očekivanja“, dodaje on.

 

Kontakt
Povratak na vrh