Počinju glavni radovi na stambenoj zgradi BW Metropolitan

Počinju glavni radovi na stambenoj zgradi BW Metropolitan

Konzorcijum Roberts Constructions/Millennium team izabran za glavnog izvođača radova

 Beograd, 28. januar 2020. godine – Još jedna stambena zgrada u okviru Belgrade Waterfront-a, BW Metropolitan, danas je dobila glavnog izvođača radovakonzorcijum Roberts Constructions/Millennium team. Globalna građevinska kompanija Roberts Constructions, sa impesivnim iskustvom u izgradnji projekata širom Bliskog istoka, Australije i Evrope, zajedno sa kompanijom Millennium Team, radiće na izgradnji 60 metara visoke zgrade na samom ulazu u Belgrade Waterfront. BW Metropolitan će se nalaziti u blizini hotela W Belgrade i brendiranih W apartmana, Sava Promenade i Bristol parka, a od Kule Beograd, Galerije Belgrade i BW Parka deliće je samo nekoliko minuta šetnje.

Sa 325 stanova različitih veličina i struktura, podzemnom garažom na dva nivoa, unutrašnjim dvorištem, vrtićem i 24-časovnim video nadzorom, BW Metropolitan budućim stanarima nudi život pun sadržaja u centru grada, sa mnoštvom mogućnosti za rekreaciju i provođenje slobodnog vremena. Zahvaljujući izuzetnoj lokaciji na samom ulazu u Belgrade Waterfront, na početku Bulevara Vudroa Vilsona, kod novog kružnog toka, BW Metropolitan je odlično povezan sa drugim delovima grada.

Prilikom izbora mesta za život, među prioritetima su obično dobra povezanost sa različitim lokacijama u gradu, poput poslovnih centara, vrtića, škole, ali i sadržaji za slobodno vreme. BW Metropolitan je idealan stambeni prostor jer se nalazi u živahnom delu Belgrade Waterfront-a, na samo par minuta šetnje od parka sa rekreativnim sadržajima, kao i blizu Sava Promenade na kojoj se aktivnosti odvijaju tokom cele godine. Izgradnju BW Metropolitana smo sa zadovoljstvom poverili konzorcijumu Roberts Constructions/Millennium Team, kompanijama sa dugogodišnjim iskustvom u projektovanju, dizajnu, infrastrukturi, inženjeringu i izvođenju velikih građevinskih projekata“, rekao je Nikola Nedeljković, generalni direktor Belgrade Waterfront-a.

BW Metropolitan ima karakterističnu fasadu sa izraženim uglom okrenutim prema kružnom toku. Budući stanari zgrade, koja će imati 17 spratova, uživaće u spektakularnom pogledu ka ušću Save u Dunav i Kalemegdanu, a blizina brojnih kafića, restorana i prodavnica, kao i bujnog zelenila i prostora za šetnju, džoging i vožnju bicikla, odgovaraće različitim životnim stilovima.

Veliko nam je zadovoljstvo što na srpsko građevinsko tržište ulazimo baš kroz ovako jedinstven i veliki projekat kao što je Belgrade Waterfront i što su predstavnici te kompanije prepoznali naše bogato iskustvo u oblasti građevinarstva. BW Metropolitan će biti izgrađen po najvišim standardima, istim onim po kojima su naši projekti prepoznatljivi širom sveta“, istakao je Grejem Robson, izvršni direktor Roberts Constructions.

Za dodatne informacije o stambenim zgradama, registraciju za zainteresovane kupce ili druga pitanja o ponudi Belgrade Waterfront-a, posetite belgradewaterfront.com.

 

Kontakt
Povratak na vrh