POČINJU RADOVI NA JOŠ ČETIRI STAMBENE ZGRADE BEOGRADA NA VODI

POČINJU RADOVI NA JOŠ ČETIRI STAMBENE ZGRADE BEOGRADA NA VODI

U Beogradu na vodi počeli su radovi na još četiri stambene zgrade – BW Perla, BW Riviera, BW King’s Park i BW Queen’s Park – a za izvođače radova odabrane su renomirane domaće građevinske kompanije Starting i JV Modulor&DMA. Pored ove četiri, u Beogradu na vodi u izgradnji je trenutno još 11 stambenih zgrada, kao i Kula Beograd.

Smeštene na najatraktivnijoj lokaciji u prestonici, na samoj obali Save, BW Perla i BW Riviera elegantnim dizajnom i nenametljivim luksuzom čine harmoničnu celinu sa rečnim ambijentom, ali i sa starim jezgrom grada. Domaća građevinska kompanija Starting se izgradnjom BW Terraces pokazala kao pouzdan partner koji primenjuje najviše standarde, te je bila logični izbor i za izgradnju konstrukcije ova dva objekta.

BW King’s Park i BW Queen’s Park, nadomak Savskog parka, projektovane su za ljubitelje aktivnog života u mirnom okruženju punom zelenila, ali nadomak svih gradskih sadržaja. Za izgradnju ove dve zgrade izabrana je domaća kompanija JV Modulor&DMA, koja već skoro 30 godina uspešno realizuje izazovne građevinske projekte kako u zemlji, tako i u jugoistočnoj Evropi i inostranstvu.

„Izuzetno smo ponosni na to što u okviru Belgrade Waterfront-a angažujemo domaće kompanije sa bogatim portfoliom, čiji je kvalitet prepoznat na domaćem i međunarodnom tržištu. Izgradnjom stambenih zgrada prvoklasnog kvaliteta i estetike, stanarima omogućavamo da iskuse potpuno novu dimenziju života na najekskluzivnijoj lokaciji u gradu, nadomak reke. Cilj nam je da, kao i do sada, opravdamo i prevaziđemo njihova očekivanja“, istakla je Zorana Burlić, direktorka Belgrade Waterfront-a.

Pored toga što nudi privilegiju stanovanja u okruženju koje objedinjuje dinamičan gradski život i mir bujnog zelenila, Beograd na vodi pruža najkvalitetnije sadržaje nadohvat ruke. Do kraja godine počeće izgradnja državne dvojezične osnovne škole i najmodernijeg dečijeg vrtića, kao i rekonstrukcija zgrade Pošte u Savskoj, u kojoj će se nalaziti dečiji centar. Takođe, reč je o jednom od najbolje povezanih delova grada, a na Savskom trgu ukrštaće se prve dve linije budućeg metroa.

BW Perla spoljšanjost zgrade

BW Perla

BW Kings Park exterior

BW King’s Park

Najsavremeniji vrtić u Beogradu na vodi

Najsavremeniji vrtić

Kontakt
Povratak na vrh