Praznična magija na platou iza BW Prodajnog centra

Praznična magija na platou iza BW Prodajnog centra

Zima je stigla u Beograd, a sa njom i najzabavnije novogodišnje čarolije, u kojima tradicionalno najviše uživaju najmlađi stanovnici glavnog grada! U snežnom ambijentu, plato iza zgrade BW Prodajnog centra pretvoren je u pozornicu dečijeg smeha i radosti, uz zvuke prazničnih pesama koje obeležavaju dane u krugu porodice.

Najmlađi su se družili sa Deda Mrazom, mađioničarima i animatorima, dobili slatke paketiće, a oni malo hrabriji mogli su da besplatno isprobaju svoju klizačku veštinu na klizalištu od veštačkog leda! Manifestacija, koju je Belgrade Waterfront organizovao u saradnji sa časopisom „Lepa i srećna“, imala je i humanitarni karakter, kako je bio prikupljan i novac za poboljšanje uslova u Ustanovi za decu i mlade „Sremčica“.

Nekoliko dana kasnije, „Zimski program bajki“, koji je obuhvatio zabavne predstave, bajke i priče, druženje sa poznatim glumcima i talentovanim umetnicima, kao i najomiljenijim dekom na svetu, oduševio je sve mališane, ali i njihove roditelje. Najmlađi su se družili sa vilom, animatorima, klovnovima i žonglerima, a na putovanje u svet bajki i basni povela ih je glumica Brankica Sebastijanović.

 

Kontakt
Povratak na vrh