Radovi u toku na svim aktivnim gradilištima

Radovi u toku na svim aktivnim gradilištima

U Belgrade Waterfrontu se i za vreme vanrednog stanja radovi odvijaju na svim aktivnim gradilištima. U toku je izgradnja Kule Beograd, Galerije Belgrade, stambenih zgrada BW Magnolia, BW Arcadia, BW Aurora, BW Metropolitan, BW Terraces, BW Aria i BW Terra. Istovremeno, radi se i na produžetku Bulevara Vudroa Vilsona, Sava Promenade, izgradnji novih ulica u okviru projekta, kao i na rekonstrukciji Savskog trga.

Paralelno se obavljaju i pripreme za početak gradnje još nekoliko stambenih zgrada – radovi na temeljima BW Simfonije 1 i 2, BW Aqua i BW Verde počeće tokom drugog kvartala.

Svi radovi se izvode uz poštovanje mera zaštite zdravlja radnika.

Prodajni centri Belgrade Waterfront-a u Karađorđevoj 48 i na Sava Promenadi otvoreni su za posetioce radnim danima od 9 do 15 sati. Besplatnim pozivom na broj 0800 300 888 ili pozivom na +381 11 7888 888 u bilo koje vreme možete da dobijete dodatne informacije ili da zakažete termin za sastanak na kojem će vas prodajni savetnik, uz primene svih mera za zaštitu zdravlja, detaljno upoznati sa aktuelnom stambenom ponudom, napretkom radova i sadržajima u okviru projekta. Takođe, ukoliko se registrujete na sajtu www.belgradewaterfront.com, u najkraćem roku će Vas kontaktirati prodajni savetnik i upoznati vas sa ponudom Belgrade Waterfront-a.

Najnoviji video koji prikazuje napredak radova na zgradama i infrastrukturi Belgrade Waterfront-a možete pogledati ovde.

Kontakt
Povratak na vrh