Sava Promenada produžena za dodatnih 500 metara

Sava Promenada produžena za dodatnih 500 metara

U skladu sa nastojanjima da podrži rastuću industriju zabave i slobodnog vremena u Srbiji, Eagle Hills je produžio Sava Promenadu za dodatnih 500 metara. Sava Promenada, na kojoj se organizuju brojne radionice, koncerti, modni i sportski događaji, za kratko vreme postala je prepoznatljiva turistička i zabavna destinacija u Srbiji i jedno od najpopularnijih mesta za aktivnosti na otvorenom.

Na Sava Promenadi nalazi se Amfiteatar sa atraktivnim muralom, smešten ispod Starog savskog mosta. Zahvaljujući miru koji ovde vlada, kao i besplatnom bežičnom internetu, Amfiteater će postati omiljeno mesto za mlađe posetioce, kao i savršena lokacija za poslovne ljude koji ovde mogu da rade.

Produžetak šetališta uključuje i dva nova dečija igrališta, osmišljena tako da podstaknu decu na istraživanje, aktivnost i kreativnost. Podmornica i brod koji se ljulja atrakcije su prvog igrališta, na terasi preko puta BW Residences. Na drugom igralištu, najmlađima su na raspolaganju ljuljaške, tobogan u obliku svetionika i mreža za penjanje. Ovo igralište nalazi se na Sava Play@Sava Promenada – zoni zabave u neposrednoj blizini The St. Regis Belgrade and The Residences at The St. Regis Belgrade.

Dok se deca igraju, ostali članovi porodice mogu da se prepuste uživanju u restoranima kontejnerskog tipa koji nude raznovrsnu gastro ponudu. Restorani su napravljeni po ugledu na uspešne primere u drugim velikim gradovima poput Njujorka, Londona i Pariza. Ovaj novi, jedinstveni prostor sa raznobojnim kontejnerima nudi kombinacije hrane koje mogu da zadovolje sve ukuse – od zdravih obroka u restoranima Cio i Lunch Box, do čuvenog, ručno pravljenog Moritz Eis sladoleda. Posetioci mogu da se druže i opuste uz izuzetan panoramski pogled na Savu s terase na krovu restorana.

Sava Play@Sava Promenada takođe pruža i mogućnost bavljenja sportskim aktivnostima na otvorenom – na spravama za vežbanje i terenu za odbojku na pesku, u samom srcu grada. Ovde će se tokom leta odvijati brojna dešavanja, a sportski treneri će rekreativcima davati savete u vezi sa vežbanjem.

Po završetku, Sava Promenada će biti dugačka 1.8 kilometara. Na živopisnom potezu uz reku različite aktivnosti i zabavni programi biće organizovani tokom cele godine.

 

Kontakt
Povratak na vrh