U Galeriji Belgrade Waterfront počela prodaja stanova

U Galeriji Belgrade Waterfront počela prodaja stanova

Prodaja stanova u kuli A kompleksa BW Residences počela je 3. oktobra 2015. u 10 časova po principu registracije zainteresovanih za kupovinu.
U ponudi su bili stanovi od jednosobnih do četvorosobnih koji pružaju predivan pogled na reku Savu i dinamičan život pored reke.
Stanovi vrhunskog kvaliteta imaju jedinstvenu lokaciju u blizini hotela W Belgrade.

Beograd, Srbija, 03. oktobar 2015.: Kompanija Belgrade Waterfront je uspešno otvorila prodaju prvih stambenih jedinica kule A kompleksa BW Residences, koja je održana u Galeriji Belgrade Waterfront 3. oktobra. Dve kule sa po dvadeset spratova, koje su trenutno u izgradnji, nalaze se na odličnoj lokaciji pored reke Save u okviru jednog od najvažnijih projekata u Beogradu.

Potencijalnim kupcima su ponuđeni stanovi različite strukture i dizajna, od jednosobnih do četvorosobnih, u prvoj A kuli BW Residences. Svi stanovi će biti vrhunskog kvaliteta i završne obrade sa velikim terasama, direktnim pristupom na savsku promenadu i njene restorane pružajući jedinstveni doživljaj života pored reke. Budući stanari će biti u prilici da koriste niz ekskluzivnih pogodnosti uključujući i zatvoreni bazen, deo za jogu i odmor, moderan fitnes centar, igralište za decu, krovne vrtove i prostrane terase namenjene raznovrsnim aktivnostima.

Na kraju prvog dana prodaje, Nikola Nedeljković, generalni direktor kompanije Belgrade Waterfront je izjavio: „Sa ponosom objavljujemo da smo uspešno započeli prodaju stanova u kompleksu Belgrade Waterfront. Danas smo našim kupcima ponudili stanove iz prve A kule BW Residences i više od 75% od ponuđenih stanova je prodato. Ovo predstavlja ključnu prekretnicu u razvoju projekta. Veliki broj kupaca je iz Srbije, a za njima sledi dijaspora. Fantastičan odziv i veliko poverenje koje su današnji kupci stanova ukazali Belgrade Waterfront-u označava svetlu budućnost za naš projekat.“

Belgrade Waterfront čine komercijalni centri, hoteli, obrazovne institucije, zdravstvene službe kao i dva kilometra dugo šetalište i parkovi sa nizom atraktivnih zabavnih sadržaja. Belgrade Waterfront će takođe imati kulturnu četvrt i istorijski trg, što će dodatno doprineti razvoju Beograda kao centra kulture i umetnosti.

-KRAJ-

Za više informacija, obratite se telefonom PR agenciji New Moment: 011/3222 315 ili Galeriji Belgrade Waterfront: 0800 300 888 ili putem i-mejla: [email protected], [email protected] [email protected] ili posetite www.belgradewaterfront.com.

O projektu Belgrade Waterfront

Belgrade Waterfront predstavlja spektakularno, moderno gradsko jezgro locirano uz reku Savu u Beogradu, prestonici Srbije. Prostirući se na površini od oko milion kvadratnih metara, sa ukupnom građevinskom površinom od 1,8 miliona kvadratnih metara, Belgrade Waterfront, koji gradi kompanija Eagle Hills, predstavljaće moderan grad unutar grada. Sadržaće stambene jedinice i kancelarije vrhunskog kvaliteta, tržni centar, hotele, obrazovne ustanove, moderne zdravstvene službe, kao i šetalište uz obalu reke Save u dužini od dva kilometra i javne parkove sa nizom atraktivnih zabavnih sadržaja.

 

Kontakt
Povratak na vrh