U ponudi novi stanovi Belgrade Waterfront-a

U ponudi novi stanovi Belgrade Waterfront-a

BW Quartet spaja duh starog dela grada i moderan životni stil

Najmodernija gradska četvrt, Belgrade Waterfront, bogatija je za još jednu zgradu u okviru kompleksa BW Quartet, smeštenog u Park distriktu. Svi koji su u potrazi za nekretninom koja ispunjava zahteve modernog životnog stila moći će da izaberu svoj idealan stan tokom Prodajnog dana zakazanog za petak, 27. avgust, kada će jedinice u novoj zgradi biti puštene u prodaju po najnižoj ceni i uz najbolji izbor.

BW Quartet nudi najbolje od oba sveta – njegovo arhitektonsko rešenje inspirisano je evropskim stilom i odiše duhom starog dela grada, dok se sa druge strane nalazi u centru gradskih zbivanja. Najnovija zgrada Belgrade Waterfront-a se nalazi preko puta Savskog parka, sa neometanim pogledom na zelenilo i prirodu kakav se retko sreće u srcu grada. Sa druge strane kompleksa BW Quartet nalaziće se renovirana Savska ulica koja povezuje zgradu sa rekonstruisanim Savskim trgom i starim delom grada.

Savska – buduća najatraktivnija ulica

Pored obnovljene zgrade bivše Železničke stanice, planirana je i obnova zgrade Pošte, kojoj će rekonstrukcijom biti vraćen originalni izgled iz 1927. godine i epitet jedne od najlepših građevina prestonice. Prema planovima za dalju rekonstrukciju, Savska će biti oivičena drvoredom, sa cvetnim žardinjerama i širokim trotoarima, te će stilom podsećati na arhitekturu starog jezgra grada. Ovom transformacijom Savska će postati jedna od najatraktivnijih, a za zaljubljenike u duh starog Beograda verovatno i omiljena gradska ulica. Stanari će imati i dodatnu pogodnost – stanica budućeg metroa nalaziće se u neposrednoj blizini BW Quarteta.

Nova zgrada BW Quartet imaće šest standardnih i jedan uvučen sprat i raspolagaće sa 290 stanova različitih veličina i struktura. Sve stanove odlikuje odličan kvalitet gradnje i upotreba savremenih materijala, a prostor je osmišljen tako da pruži maksimalnu udobnost i kroz koncept otvorenog plana postane mesto okupljanja cele porodice. Zahvaljujući velikim prozorima, stanovi su ispunjeni obiljem prirodne svetlosti, a stanari mogu da uživaju u impresivnom pogledu na Savski park ili na Kulu Beograd, novi simbol prestonice.

Mesečna rata od 499 evra

Kao i sve zgrade Belgrade Waterfront-a, i BW Quartet ima recepciju, obezbeđenje, podzemnu garažu i uređeno unutrašnje dvorište za stanare. Porodicama sa malom decom od velike važnosti je blizina vrtića, buduće škole, a u susedstvu se nalaze brojnim kafići, restorani i prodavnice. Na nekoliko minuta hoda nalaze se Sava Promenada i Galerija, najveća šoping, zabavna i gastronomska destinacija u regionu.

Tokom Prodajnog dana, kupce očekuje najveći izbor stanova, kao i najpovoljniji uslovi plaćanja. U ponudi su i stambeni krediti za kupovinu u ranoj fazi izgradnje, čija se mesečna rata kreće već od 499 evra. Registracijom na belgradewaterfront.com možete da zakažete svoj termin kod prodajnog savetnilka.

Kontakt
Povratak na vrh