Uganda Connect – jedinstveni koncept u duhu Afrike

Uganda Connect – jedinstveni koncept u duhu Afrike

Ako ste se ikad zapitali kakvog je ukusa najveći ananas na svetu, kako izgleda brašno od banane, kako je moguće napraviti pravu kafu putem filter vrećica, sad sve ovo možete da probate u Uganda Connect- u, jedinstvenom spoju restorana i marketa, koji donosi ukuse, mirise, boje i atmosferu Afrike u srce našeg glavnog grada, Beograd na vodi.

Uganda Connect restoran je zamišljen kao spoj nespojivog – kuhinje Ugande i srpske domaće kuhinje. Pored zanimljivih kombinacija ukusa, ovo mesto će vas sigurno osvojiti svojim enterijerom koji je potpuno u maniru ove afričke zemlje. Od rukotvorina, umetničkih dela, ukrasa, boja, detalja, preko ritmova afričke muzike, toplog, gostoprimljivog ambijenta pa sve do elemenata iz prirode, imaćete utisak kao da ste otputovali u daleke krajeve.

Pored restoranske ponude, Uganda Connect ima i jedinstveni market u kom ćete moći da kupite lokalne đakonije koje se ne mogu naći u našim prodavnicama: posebne vrste kafe, čokolada, voća, povrća i još mnogo toga, a lepa vest je da nije samo egzotično, već je i organsko.

Dođite da doživite posebnu atmosferu, isprobate neobične ukuse i uživate u ambijentu!

Kontakt
Povratak na vrh