Vanvremenska elegancija oldtajmera na platou kod Geozavoda

Vanvremenska elegancija oldtajmera na platou kod Geozavoda

Belgrade Waterfront je ove godine bio pokrovitelj manifestacije „24 sata elegancije“ koja spaja luksuz i tradiciju u jedan nezaboravan doživljaj. U okviru ove manifestacije održana je i izložba „Belgrade Waterfront Classic Car Show 2018“  na kojoj su najpoznatiji svetski i domaći kolekcionari automobila predstavili svoje spektakularne oldtajmere i sa posetiocima podelili svoju strast prema klasičnim automobilima, eleganciji, stilu i prefinjenosti.  

Beogradskoj publici predstavili su se i svetski kolekcionari vrhunskih limuzina, poput predsednika Toskanske Federacije kolekcionara klasičnih automobila, Đulijana Bensija, sa spektakularnom Lancia Aurelia B24s Spider iz 1955. godine i Ambasadora Pupi d’Anđerija iz Rima koji je predstavio svoj luksuzni Rolls Royce Silver Shadow Drophead coupe iz 1969. godine.

Stručni žiri na čelu sa poznatim kolekcinarom Entonijem Hercbergerom iz Amsterdama i Tonom Roksom, urednikom prestižnog magazina Octane, dodelio je najlepšem oldtajmeru laskavu titulu „Chivas Best of Show 2018“, dok je delegacija humanitarnog udruženja „Amitie sans Frontiere“ iz Tokija i Monte Karla izabrala „Najlepši šešir“.

Manifestacija „24 sata elegancije“ održava se već osmi put, a ove godine organizovana je u partnerstvu sa kompanijama Belgrade Waterfront i Chivas, Srpskim savezom za istorijska vozila, a pod patronatom Kraljevske porodice Karađorđević.

 

Kontakt
Povratak na vrh